Mit csinál, aki nem akar zombikat hordani az arcán?

Könnyebb, mint gondolnád...


Ki szeret elhalt hámsejteket hordani az arcán? A legtöbben nem szeretünk. (Szinte tuti, hogy te sem szeretsz.) Sokan nem is tudnak róla, hogy ott korzóznak azok a fránya elhalt hámsejtek az arcukon.

És ha ez a gondolat önmagában nem lenne elég, akkor ott van még az, hogy az elhalt hámsejtek:
- megakadályozzák, hogy alaposan letisztítsd a bőrödet
- megkönnyítik a mitesszerek és pattanások keletkezését
- hozzájárulnak, hogy a pórusaid táguljanak
- fakóbbá teszik a bőröd felszínét

Így aztán az elhalt hámsejtek az agyunkra mennek. Ami azt jelenti, hogy szükséged lesz minden segítségre, hogy ne vegyék át az uralmat a bőröd fölött.

És a legfőbb segítőd ebben a hámlasztás.

A hámlasztás a legkegyetlenebb zombigyilkos, akit csak el tudsz képzelni. Eltünteti az elhalt hámsejteket, hogy azonnal tiszta legyen a pálya. És amint ez megtörténik, máris:
- szabad a pálya szuper szépségápolási termékeidnek
- a pórusaid mélységeiből is távozni tudnak a szennyeződések
- azaz kevesebb mitesszer és pattanás keletkezik
- és tisztább lesz a bőrképed

Ezért is vágyom olyan nagyon arra, hogy jó hámlasztó tulajdonságú cuccaim legyenek. Amik az én szuperérzékeny bőrömön is problémamentesen működnek.

Amik nem hámlasztanak túl. Amik nem irritálják a bőrömet.

Az az igazság, hogy ez nem olyan könnyű küldetés. Mindig extra óvatosan próbálok ki mindent, ami hámlaszt. Így tettem a COSRX BHA Power Folyékony Mitesszer Eltávolítóval is.

És jól működik. Sehol semmi irritáció. A bőröm egészségesen ragyog tőle. Sehol egy hámlás. A mitesszerem kevesebb. Nem tűntek el teljesen, de szépen lecsökkentek.

Ez a színtelen, szagtalan folyadék alapvető társam lett a mindennapi szépségápolásban. Minden este használom az arclemosó után, és örömmel teszem, mert jó érzés. Nem én vagyok az egyedüli a jó véleményemmel. Érdemes elolvasni a visszajelzéseket az oldalon.