Missha arclemosó zsíros bőrre

Missha arclemosó zsíros bőrre (A tesztért köszönet Frankynek)

Néhány nappal ezelőtt új Missha arclemosók érkeztek a BB krém áruházba, aminek nagyon megörültem. Kevert bőrömre azonnal ki is próbáltam a zöld teás-tejes összetételűt.

A használati utasítás szerint egy keveset a kezembe nyomtam, majd nedves kézzel felhabosítottam és átmostam vele az arcomat. Nagyon gyorsan felhabosodik az arclemosó, egy-két mozdulat elég volt hozzá. A finom zöld tea-illat is ekkor kezdett érződni.

Missha zöldteás lemosóA leírásban nem szerepelt, hogy smink eltávolítására is alkalmas-e, ezért nem mostam le előtte a sminket. A BB krémet és a púdert gond nélkül, alaposan eltávolította. A szemfestéket érdemes előtte szemfestéklemosóval lemosni.

Miután leöblítettem az arcomról a habot kellemes, tiszta érzés volt a bőrömnek. Óvatosan megszárítottam egy puha törölközővel. Ezek után a bőröm tapintása olyan puha volt, hogy felmerült bennem, hogy felesleges hidratálnom. Nagyon jól pótolja a nedvességet az arcmosás rövid ideje alatt.

Ennek ellenére mégis használtam hidratáló krémet, mivel kevert bőröm zsíros ugyan, de vízhiányos. A zöld teás lemosás után a hidratáló megdöbbentően gyorsan felszívódott.

Másnap az arclemosáshoz az i bling arctisztító készüléket is igénybe vettem. Miután a felhabosított arclemosót felkentem a bőrömre, az elektromos arctisztítóval tisztítottam végig. Az eredmény még erőteljesebb volt, mint előző nap. Végül úgy is kipróbáltam a habot, hogy közvetlenül az elektromos arctisztító fejére nyomtam rá a tubusból. Egy pillanat alatt felhabosodott a bőrömön, nagyon tiszta és puha lett az arcom. Ez a harmadik módszer bizonyult a legegyszerűbbnek és legeredményesebbnek.

Az eredményről is ejtenék néhány szót, mert ez a nagyszerű arclemosó nem csak tisztává varázsolja az arcbőrt, de ápolja is.

Fentebb már említettem, hogy nagyon kellemes, hidratált érzést nyújt arctisztítás után. Ezen kívül azonban van még két kellemes eredménye, melyet muszáj megemlítenem. Eltűnt a homlokomról a csillogás, amit a faggyúmirigyek túlműködése okoz. Olyan matt lett a homlokom, mintha le lenne púderezve. Ez az állapot fenn is maradt néhány órán keresztül.

A másik eredmény, amit még most sem értek, hogyan volt képes rá egy arclemosó, az arcbőröm színe. Sajnos az arcom színe nem mondható kiegyensúlyozottnak. Nagyon erős vöröses árnyalata van, aki szenved a rosacea tüneteitől, az tudja, miről beszélek. A zöld teás arclemosás viszont olyan szépen kiegyenlítette, hogy amikor szárazra töröltem az arcom olyan látvány volt, mintha már lealapoztam volna az arcom CC krémmel és BB krémmel is. Megdöbbentő volt. Ez a hatás egyértelműen a zöld tea kivonatnak köszönhető.

Egy napi használat után kijelenthetem, hogy abszolút kedvenc lett az új Missha tejes-zöld teás arclemosó. Arról egy szót sem ejtettem, hogy mennyire gazdaságos. Nem csak azért, mert olcsó, hanem mert nagyon kevés kell belőle. Napi két arcmosás mellett szerintem legalább két hónapig elég lesz egy tubus.

F.S.

Frissítés: A Missha arclemosókat már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körbenézni arclemosóink közt.