Milyen is a Dujul Clean gyógynövényes duál fogkrém

Arra is fény derül, hogy mire szolgál az a kis titkos fiók a Dujul fogkrém alján.:)

Több éve használom már ugyanazt a fogkrémet hűségesen, és nem terveztem olyat, hogy lecserélem, mert elégedett voltam vele. Így amikor megkaptam tesztelésre a Dujul Clean gyógynövényes fogkrémet, egy darabig félretettem, és messziről nézegettem. Ki sem próbáltam addig, amíg a szokásos fogkrémem el nem fogyott. 

Egy nagy fogkrémről beszélünk. 190 grammos a kiszerelés, ami körülbelül 2 tubusos fogrém mérete. Benne 2 különböző színű krém van. Egy rózsaszín és egy fehér. Az illata nagyon friss, mentolos, és ezt a üdeséget, amit már a szaglászás után érzünk a használat még erősebben hozza.

Fogmosás után a lehelet nagyon friss, és ezt az üdeséget sokáig megőrzi. A fogak felszíne sima és fényes. A habzása éppen jó, és ami nagyon fontos egyáltalán nem vérzik a fogínyem, pedig hajlamos rá. (Az EQ Wellbeing nano arany fogkefével együtt használom.) A fogínyem tökéletesen rendben van. Most már lassan 3 hónapja használom, és sehol egy afta, pedig azért néha meg szokott jelenni egy-egy.

Két dolog is van, ami számomra különösen kiemelkedő volt a hatását tekintve. Az első, hogy szépen lassan fehérebbnek tűnnek a fogaim. Mivel sokat kávézom, egy kicsit sötétebbek, mint kellene, és ezen változtatott. A javulás nem volt látványos azonnal, de volt egy pont, amikor a tükörbe nézve én lepődtem meg, hogy mennyivel fehérebb lett a fogsorom. Nem számítottam erre a pozitív hatásra ennyire látványosan, de örülök, hogy így lett.

A másik kellemes meglepetés a reggeli lehelet. Bevallom, néha horkolok, és emiatt nem minden reggel ébredek üde lehelettel. Ez is megváltozott. Felébredéskor még mindig tisztának, frissnek érzem a számat. Nem érzem, hogy bármi rejtegetnivalóm lenne. Ez pedig nem csupán megkönnyebbülés, de szintén több önbizalmat ad.

Jöjjön most az, amit nem szeretek. Ez pedig a csomagolás. Tényleg szép, de egyrészt pont a nagysága miatt nem praktikus utazásnál vagy mondjuk egy kisebb fürdőszobában. Azt sem szeretem, hogy nem látom, mennyi van még benne. Szeretem tudni, hogy kábé mikor fogy el egy termék.

A leírás szerint, ha visszafelé forgatom az alsó „kinyomót”, akkor visszahúzza a fogkrémet, de én nem ezt tapasztaltam. Illetve pont a méret miatt nem vittem magammal, amikor egy hétre elutaztam, és ezalatt megszáradt kicsit a nyílásnál a fogkrém. Egy fogpiszkálóval kellett kiszúrnom, hogy megint rendesen használni tudjam.

Ez persze apró kellemetlenség ahhoz képest, hogy mennyire imádom a Dujul Clean fogkrém hatását, de a teljes igazsághoz hozzátartozik, így mindenképpen le akartam írni.

És most térjünk rá a kihúzható, kis fiókra, ami a „tubus” alján található. Én is ugyanolyan kíváncsi voltam, mint azok, akik az értékelést írták, pláne mert a képen valamilyen fehér por van abban a fiókban, az enyém meg üresen jött.:D Azt a választ kaptam, hogy a Dujul fogápoló családhoz Koreában tartozik egy só, és a fiók annak a tárolására szolgál. Bevallom, kicsit csalódott voltam. Azt hittem, valami izgalmasabb választ kapok a kérdésre.:)

Frissítés: A Dujul Clean fogkrémet már nem forglmazzuk, ITT tudsz körbenézni fogápolási termékeink közt.