Melyik spiráltól lesznek a szempilláid elegánsan drámaiak?

Sikkes és ütős a TonyMoly Pang Pang tömegnövelő spirálja

Talán nem látszik a képeken, de viszonylag hosszú pilláim vannak. Nincsenek túl sokan, és akad köztük némi távolság, de egyáltalán nem érzem azt, hogy lenne okom panaszra.

Sok spirált használtam és használok most is, így amikor tesztelek vagy ajánlok valamit, tudom, mit várhatok el, és miről beszélek.

Annyira jók voltak a termékvélemények a TonyMoly Pang Pang sárga, tömegnövelő spiráljáról, hogy felvettem a tesztelendők listájára, és alig vártam, hogy kézhez kapjam.  Az én szempilláimnak éppen tömegnövelésre van leginkább szükségük, és szeretem az ultrastabil spirálokat.

A sárga spirálnak kúpos feje van, amit első ránézésre is szimpatikusnak találtam, mert könnyű elérni vele a rövidebb pillákat is. A festék elegánsan éjfekete, és már első kihúzáskor látszott, hogy nem csomós, és a sűrűsége éppen ideális, főleg egy volument adó szempillaspirálhoz.

A túl sűrű festék ugyanis könnyebben csomósodik, összetapaszthatja és elnehezítheti a szempillákat. A túl folyékony pedig nem ad elég látványos eredményt. Itt eltalálták az ideális egyensúlyt.

Ilyen az előtte-utána kép, amit készítettem. A szempilláimat nem göndörítettem, és nem fésültem át, hogy azt a hatást lássátok, ami valóban a spirálnak köszönhető. (Ezért nem töröltem le az elkenődést sem, mert befolyásolhatta volna a képet, ha összekuszálom a pilláimat.)

Szeretem ezt a látványos eredményt. Nincs az „telespirálozott” hatása, hanem sikkes, légies, mégis vonzza a tekintetet. Ez az erőlködés nélküli drámaiság. Amit imádok benne az a könnyedsége. Nem nehezíti el a pillákat, sőt emeli őket. A szempillák jól kirajzolódnak. Még egy natúrabb sminkhez is tökéletesen illik.

Amit ti a képről nem láttok, az az „érinthetősége”. A szempilláim rugalmasak maradnak. Ebből adódik az is, hogy nincs minek leperegnie, hiszen minden együtt mozog. Nem kenődött el egyszer sem, pedig a szék miatt néha hajlamos a szemem könnyezni. (Igaz, ilyenkor tudatosan nem dörzsölöm, hanem finoman felitatom a könnycseppeket.)

A könnyen eltávolíthatósággal azért kicsit vitáznék. Én átlagosan nehéznek minősíteném a lemosását. Ezt teljesen el tudom fogadni.  Nagyon megszerettem ezt a szempillaspirált, és imádom használni. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki látványos, de mégis természetesnek tűnő szempillákra vágyik.

Frissítés: A TonyMoly Pang Pang sárga, tömegnövelő spirált már nem forgalmazzuk.