Mary & May 6 Peptide Complex Serum, ami megváltoztatja a bőrödet

Megnéztük a Mary & May 6 Peptide Complex Serum-ot, mely hat különböző féle peptiddel segít elasztikusabbá tenni a bőrt, hatékonyan csökkentve a ráncokat, feszesebbé és hidratáltabbá téve a bőrt

A bőröregedés elleni küzdelemben sokan keresnek olyan termékeket, amelyek hatékonyan csökkentik a ráncokat, feszesebbé és hidratáltabbá teszik a bőrt. A peptid alapú szérumok egyre népszerűbbek, hiszen a peptid egy olyan fehérje, ami serkenti a bőrsejtek megújulását és a kollagén termelését. A peptid segít a bőr rugalmasságának és simaságának megőrzésében, valamint védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól.

A Mary & May koreai kozmetikai márka egy olyan szérumot fejlesztett ki, ami 6 féle peptidet tartalmaz, amelyek együttműködve erősítik egymás hatását. AMary & May6 Peptide Complex Serum egy könnyű, gyorsan felszívódó formulával rendelkezik, ami nem hagy zsíros érzetet a bőrön. A szérum EWG zöld minősítésű összetevőkből áll, és nem tartalmaz káros anyagokat, mint például parabéneket, mesterséges illatanyagokat és színezékeket, alkoholt, ásványi olajokat, felületaktív anyagokat és allergéneket. A szérum állatkísérletek nélkül készült, és bőrgyógyászatilag tesztelt.

A Mary & May6 Peptide Complex Serum hatóanyagai a következők:

  • Réz-tripeptid-1: Segít a bőr regenerálódásában, javítja a bőr textúráját és csökkenti a hegeket.
  • Hexapeptid-11: Serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét, fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét.
  • Hexapeptid-9: Stimulálja a bőrsejtek növekedését és megújulását, segít a ráncok és a finom vonalak kisimításában.
  • Palmitoil-pentapeptid-4: Erősíti a bőr szerkezetét, javítja a bőr tónusát és hidratáltságát, csökkenti a ráncok mélységét és hosszúságát.
  • Palmitoil-tripeptid-1: Növeli a bőr kollagén, elasztin és hialuronsav tartalmát, segít a bőröregedés jeleinek megelőzésében és kezelésében.
  • Tripeptid-1: Védi a bőrt a környezeti stressztől, javítja a bőr rugalmasságát és simaságát, segít a ráncok és a megereszkedett bőr ellen.

A Mary & May6 Peptide Complex Serum használata egyszerű és gyors. Reggel és este, a bőr tisztítása és tonizálása után, vigyél fel egy megfelelő mennyiségű szérumot az arcodra és a nyakadra, és finoman masszírozd be a bőrbe. A szérum használható önmagában, vagy más hidratáló termékekkel kombinálva. A szérum 30 ml-es kiszerelésben kapható. 

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, hogy kipróbáld a Mary & May csodaszérumát, ami megváltoztatja az arcodat!