Kipróbáltuk az arany maszkot

A History of Whoo Ui Gold arctisztító maszk hatása a bőrre

Az arany kifejezetten népszerű összetevő, ha kozmetikumokról van szó, hiszen:

::: méregtelenítő
::: ​vízmegkötő képessége kiemelkedő
::: gyulladáscsökkentő, antiszeptikus
:::  stimulálja a kollagén- és elasztin termelést
::: serkenti a bőrsejtek megújulását
::: szabályozza az immunfolyamatokat
::: gyorsítja az oxigén szállítását
::: fokozza a vérkeringést
::: támogatja a nyirokkeringést
::: simítja a ráncokat, feszesíti a bőrt
::: segíti a hatóanyagok bejutását a bőrbe


Ezért is próbálok ki szívesen olyan termékeket, amik aranyat tartalmaznak. A History of Whoo Ui Gold arctisztító maszkjának márpedig az arany a fő alapanyaga, persze számtalan prémium összetevővel együtt, ahogy az a History of Whoo-tól elvárható. Maguk a maszkok alapvetően drágák lennének, de mintaként is elérhetőek, ami miatt nem „csak” kisebb beruházást jelentenek egyszerre, de akár többféle maszkot is használhatnánk, márpedig a bőr szereti a változatosságot.

Többféle maszk is elérhető a History of Whoo-tól, és nehezen tudtam dönteni, mert eddig még egyik termékükben sem csalódtam. Szóval a bőség zavara volt.:) Az arany miatt tetszett ez a változat igazán, ugyanakkor bevallom, némileg kihívásnak is éreztem, mert nem igazán szeretem a lehúzható maszkokat. A fő ok, hogy valahogy általában darabokban jönnek le.

Adtam a mintákból egy barátnőmnek is, hogy több véleményt is halljak, ne „csak” a saját, egyedi tapasztalataimra hagyatkozzak írjak. A barátnőm bőre érzékeny, enyhén ekcémás. A maszkot éppen egy hámló szakaszban próbálta ki. Ilyenkor a radírok számításba sem jöhetnek. Feltette a maszkot, és száradás után, amikor lehúzta azonnal feszes, sima, babapuha bőrt tapintott. Sehol egy hámlás.

Az én tapasztalataim is hasonlóak voltak. A maszk zselés jellegű, az aranypor jól látható benne. Könnyű felvinni, megtapad a bőrön. Amikor először kipróbáltam, nem tudtam, hogy mennyit vigyek fel, így csak a minta felét tettem fel (elég soknak tűnt a tasakban lévő mennyiség), ami nem volt jó döntés, mert emiatt nem tudtam egyben lehúzni. Legközelebb már az egész maszkot felhasználtam, és könnyen el tudtam távolítani száradás után. Igaz, nem egyben. Már a felvitel után azonnal friss és hűvös érzetet keltett a maszk. Kifejezetten kellemesnek éreztem a bőrömön. A bőrömet puhának és feszesnek éreztem, a pórusaimat szépen összehúzta, nyugodt bőrképet kaptam. Nagyon megszerettem.:)

Nem csak mi szerettük meg ezt a maszkot első használatra. 

Frissítés: A History of Whoo Ui Gold arctisztító maszkot már nem forgalmazzuk, ITT nézhetsz körül maszkjaink közt.