Kipróbáltam a Mr Innovation B-tox randikrémet, és...

Azaz mi lett a táskákkal, ráncokkal? Mennyire látványos a hatása? Nézd meg a képeket is!


Voltál már úgy, hogy annyira, de annyira különleges volt az alkalom, hogy te is a lehető legjobb formádat akartad hozni?
Hülye kérdés.
Persze, hogy voltál.

És mi lenne, ha valaki felkínálná neked, hogy ilyenkor nagyot turbózhatsz a megjelenéseden?
Naná, hogy örülnél.

Én is örültem. És extra kíváncsi voltam arra, hogy mégis mit tud a Mr Innovation B-tox randikrém művelni az én arcommal?

Fekete dobozban érkezett, és olyan, mint egy injekció, csak persze tű nélkül. A benne lévő sárgás krém nem sok, és egészen kevés is elég belőle.

Kicsit féltem tőle, hogy milyen lesz majd, hiszen a képek alapján látványos változásra számíthatok, még akkor is, ha igazából viszonylag jó állapotban van az arcom, nem szorulok nagy turbózásra.

Hadd mutassam meg a kezemen, hogy milyen hatásra számíthatsz!

Ennyi krém bőven elég volt az egész kézfejemre. Pillanatok alatt felszívódott. A bőröm tapintása selymes és puha lett, és ahogy a képen láttad, az apró ráncocskák kisimultak.

Vártam egy picit, hogy vajon bepirosodik-e vagy esetleg érzékeny lesz, de szerencsére nem történt semmi ilyen sem. Csak ezután próbáltam ki az arcomon.

Nem csupán a szemem alá vittem fel belőle, hanem a felső szemhéjamra és az orromtól a szám sarka felé futó barázdába is.

A krémnek nincs kellemes illata, de szerencsére nem is erős, és gyorsan el is illan. Az injekciós tárolóból nem igazán sikerült kis adagokat kinyomnom. Egy aprócska nyomás kábé annyi, mint amit a kezemen láttál, és ez bőven elég a szemem köré és a barázdákba.

Ahogy eldolgozom a krémet, érezni lehet, hogy ott van. Nem úgy, mintha egy réteg krém lenne az arcomon, hanem úgy, mintha konkrétan egy kozmetikus finom nyomással masszírozná a szemem körül és a barázdánál az arcomat. Mivel szeretem ezt az érzést, nekem ez kifejezetten kellemes, és kicsit össze is kapcsoltam magamban azzal, hogy a krém működik. Ez a masszírozós érzés, azért sokáig megmarad. Lassan csillapodik. Nálam kábé 7-8 óráig volt érezhető. A krém hatása körülbelül eddig tart.

Személy szerint imádtam. A hatását látványosnak éreztem, és a szuperérzékeny bőröm is tökéletes barátságban volt vele. Ugyanakkor nem tervezem ezt minden napra. A képet nem manipuláltam, sajnos a fény változott egy kicsit. Az első képen arctisztítás után látod az arcomat. krémezés nélkül. A másodikon az orcámra hidratálót vittem fel, de azokat a részeket nem kentem be vele, amiket a Mr Innovation randikrém érintett.

És itt van a második dolog, amit nem kedvelek annyira benne. Egy ilyen krémet 7 napig lehet használni felbontás után. Én mondjuk használtam a 9. napon is, és akkor még a fele kábé megvolt, azaz azt mondom, hogy azért ennél kicsit több idő van rá, de ha valami olyan csomagolása lenne, ami egy-egy alkalomnyi, és így elhúzhatnám a felhasználási időt, akkor azt egyenesen imádnám, hiszen nem akarom naponta használni.

Hogy megvenném-e újra? Igen, megvenném. Mert működik. Fantasztikusan. És imádom, amit az arcommal tesz.:)

Frissítés: A Mr Innovation B-tox randikrém-et már nem forgalmazzuk.