Kiderült, hogy nem is olyan reménytelen a hajam

A megfelelő hajkefe óriási különbséget jelenthet, azaz az Eyecandy Rainbow Volume hajkefe tesztje

Ha sminkelésről van szó, akkor bátornak érzem magam. Szívesen kísérletezek, és új kombinációkat találok ki. De ha a hajamról van szó, az teljesen más. Szeretem a hajam, de önálló akarata van, ami jobb napjain kifejezetten jól jön, de máskor…

Az, hogy egy ideje szőkítem, szintén nem segít, hiszen szárazabb, és még jobban száll, mintha nem festeném. Ezen már a sampon és a balzsam szerencsére sokat segített. A hullámaim egyre szebbek, és ez már önmagában sokat jelent.

Bevallom, nem hittem, hogy egy hajkefe ekkora különbséget jelenthet. Először ezt a videót láttam róla, és kíváncsian vártam, hogy megérkezzen.

Még a forgalomba kerülés előtt próbálhattam ki, mert szerettünk volna biztosak lenni abban, hogy ez a hajkefe valóban betartja-e azt, amit a reklám ígér. Az első használat után teljesen beleszerettem.

Azt már a videó alapján tudjátok, hogy megemeli a hajtöveket, ez pedig nem csak reklám. Imádom a dús hajat, és ez már önmagában is elég jó hír lenne, de az, hogy az összevissza álló hajamat rendbe teszi, végképp alapdarabbá tette nálam az Eyecandy Rainbow Volume hajkefét.

Azóta már a fodrászom is használja. A színes és vicces kinézete ellenére ez nagyon is komoly hajkefe, ha arról van szó, hogy mi mindent tud. A hullámaimat nem szedi szét, a hajam pedig gyorsan összerendezi. A közepes méret könnyedén elfér a táskámban, és a tisztítása is egyszerű. Imádom.

Frissítés: Az Eyecandy Rainbow Volume hajkefét már nem forgalmazzuk.