Honnan ismered fel a hamisított Missha Perfect Cover BB krémet?

Az eredeti Missha Perfect Cover BB krém nem csak az összetevőiben más

Honnan ismered fel a hamisított Missha perfect Cover BB krémet?

Egy olyan megérdemelten népszerű terméket, mint amilyen a Missha Perfect Cover BB krém előszeretettel hamisítanak. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a csomagolást igyekeznek az eredetihez nagyon hasonlóra készíteni, de sem az összetétel, sem a várható végeredmény nem lesz ugyanaz. Két teljesen különböző BB krémről beszélünk csupán, aminek csupán a csomagolása hasonló, de ezen kívül semmit nem tudhatsz róla biztosan, azon kívül, hogy az eladó tudatosan próbált megtéveszteni téged.

Amikor a nálunk vásárolt Missha Perfect Cover BB krémet használod, biztos lehetsz benne, hogy:

:::  ugyanazt a terméket tartod a kezedben, amiről azt a sok jó értékelést olvastad
:::  a biztonságosak az összetevői, hiszen számtalan teszten és minősítési eljáráson mentek már át
:::  elvárhatod tőle, amit a leírása ígér
:::  friss, mert nem állt sokáig egy raktárban.

Rendben, te tudod, hogy az a Missha Perfect Cover BB krém, amit nálunk találsz, az eredeti termék, és valóban a gyártótól származik, de hogyan állapíthatod meg, hogy melyik a hamisítvány?

Kezdjük a külsőségekkel!

Honnan ismered fel a hamisított Missha perfect Cover BB krémet?

A legegyértelműbb jel arra, hogy hamisítványt tartasz a kezedben az, ha a Missha Perfect Cover BB krémed arany színű fejét le tudod csavarni. Higiéniai és termékvédelmi okokból a Missha Perfect Cover BB krém fejét rögzítették. A hamisítványoknál ez nem így van. A fejet könnyen le tudod választani.

Honnan ismered fel a hamisított Missha Perfect Cover BB krémet?Szintén jelzés értékű az is, hogy milyen alakú a BB krém adagoló nyílása. Az eredeti Misshánál ez egy elnyújtottabb, szögletesebb fejet jelent, míg a hamisítványoknál ez a nyílás leggyakrabban kör alakú.

Honnan tudod még, hogy egy Missha Perfect Cover BB krém eredeti-e?

Mivel a hamisított Missha Perfect Cover BB krémek teljesen más összetevőkkel készülnek, a krém színe teljesen eltérő az eredetitől. Ez már abszolút minőségi kérdés.

Szín:

A hamisítvány BB krém színe kinyomáskor világosabb. A 21-es árnyalat színe például kinyomáskor a 13-es, tejes-bézs árnyalatára emlékeztet. Eldolgozás után viszont oxidálódik, azaz elkezd barackosabb, sötétebb tónust felvenni.

Az eredeti Missha Perfect Cover BB krém színe 21-es árnyalat esetén kinyomáskor lágy bézs. Eldolgozás után felveszi a bőr színét, és nem oxidálódik.

Állag és fedés:

A hamisítvány állaga lazább, mint az eredeti terméké, emiatt könnyű eloszlatni, viszont a fedése is kevesebb. Így optikailag sem halványítja a bőrhibákat, nem egységesíti a bőrképet. Az eredeti Missha Perfect Cover BB krémet pontosan azért szeretjük olyan sokan, mert a hegeket és a pattanásokat szépen lefedi, ráadásul gyógyítja és halványítja is ezeket a bőrhibákat.

Persze a hamisítók is igyekeznek a lehető legélethűbb másolatokat készíteni, és ezért elképzelhető, hogy idővel még inkább hasonlítanak az eredeti termékre, de legyen ez bármennyire megtévesztő, sem hatásukban, sem összetételükben nem ugyanazok a termékek. Az eredetit itt találod.