Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream Unscented: A tökéletes hidratáló a retinolos rutinodhoz

Bemutatjuk a Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream Unscented arckrémet

Ha retinolt használsz a bőrápolásodban, akkor biztosan tudod, hogy ez egy nagyon hatékony, de egyben nagyon erős összetevő, ami sok jótékony hatással bír a bőrre, de egyben kiszáríthatja és érzékennyé is teheti azt. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően hidratáld a bőröd, ha retinolt használsz, és ehhez nem mindegy, hogy milyen hidratáló krémet választasz. A Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream Unscented krém egy olyan termék, ami tökéletesen alkalmas a retinolos bőrápolásod kiegészítésére, hiszen nem csak hidratálja, hanem táplálja és véd is a bőröd. Lássuk, hogy miért!

A Haruharu Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream Unscented krém egy 95%-ban természetes összetevőket tartalmazó krém, ami nem tartalmaz illatanyagokat, színezékeket, parabéneket, szulfátokat, vagy mesterséges tartósítószereket. A krém fő hatóanyaga a fekete rizs kivonat, ami egy koreai szuperélelmiszer, ami tele van antioxidánsokkal, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal. A fekete rizs kivonat segít a bőr rugalmasságának és feszességének megőrzésében, valamint harcol a bőröregedés jelei ellen, mint a ráncok, a pigmentfoltok, vagy a hegek. A fekete rizs kivonatot fermentációs eljárással nyerik ki, ami növeli a hatóanyagok felszívódását és biológiai aktivitását.

A krém másik fontos hatóanyaga a hialuronsav, ami egy természetes nedvességmegkötő anyag, ami segít a bőr hidratáltságának és tömörségének fenntartásában. A hialuronsav több formában is megtalálható a krémben, így különböző mélységben hat a bőrre. A krém tartalmaz még számos növényi olajat és kivonatot, mint például a sáfrányos szeklice olaj, az estike olaj, a bambusz kivonat, a ginzeng kivonat, vagy a koreai bazsarózsa kivonat, amelyek táplálják, nyugtatják, regenerálják és védik a bőrt.

A Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Cream Unscented egy könnyű, de gazdag állagú krém, ami gyorsan beszívódik a bőrbe, és nem hagy zsíros vagy ragadós érzetet. A krém nem tartalmaz illatanyagokat, így nem irritálja az érzékeny bőrt. A krém használata nagyon egyszerű: a tisztítás, a tonizálás és a szérumozás után vigyél fel egy kis mennyiséget az arcodra és a nyakadra, és finoman masszírozd be a bőrbe. A krém használható reggel és este is, de ha reggel használod, akkor ne felejts el fényvédőt is felvinni rá, mert a retinol érzékennyé teheti a bőrt a napfényre.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a csodás krémet, amivel hidratálhatod a bőröd a retinolos rutinod során, akkor ne habozz, és rendeld meg még ma a ITT!