Fekete rizs: az ősi titok, ami megújítja a bőröd

A haruharu wonder Fermentált Fekete Rizs sorozat a modern és a hagyományos bőrápolás összefonódását testesíti meg, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt a hatékonyság és a természetesség között.

Az évezredek óta használt fermentáció most újra a figyelem középpontjába került a bőrápolás világában. Az emberi tudás és technológia fejlődésével gyakran hanyagoltuk az ősi bölcsességet, pedig a természetben rejlő titkok hihetetlen hatásokat rejthetnek. A Haruharu WONDER Fermentált Fekete Rizs sorozat a modern és a hagyományos bőrápolás összefonódását testesíti meg, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt a hatékonyság és a természetesség között.

Kézzel szedett, 100%-ban koreai termőhelyről származó, organikus fekete rizst válogatnak ki, alaposan megválasztva kivételes hatékonysága és bőrbarát tulajdonságai miatt. Egy gondos fermentációs folyamat során alacsony hőmérsékleten a rizs átalakul, esszenciája rendkívüli előnyökkel koncentrálódik. A fermentált fekete rizst ezután gondosan megszárítják, megőrizve erejét, majd kivonási folyamaton megy keresztül magas nyomáson és hőmérsékleten. Az eredmény? Egy erős elixír, a fermentált fekete rizs kivonat, készen arra, hogy csodát tegyen a bőrön.

A fermentált összetevők, mint a Fekete Rizs és a bambusz hajtás kivonatok, támogatják a bőr nedvesség barrierjét. Hihetetlen, de a fermentáció ereje tízszeresére növeli ezeknek az összetevőknek az antioxidáns tulajdonságait. A fekete rizs, mely híres antioxidáns tartalmáról, a fermentáció után még erőteljesebb lesz, az antioxidáns ereje elérheti a nem fermentált társának 30-szorosát.

Hogyan áll össze egy haruharu rutin?

  • Első lépés a Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil, ami a dupla tisztítás első lépése. A természetes olajok és összetevők gazdagított formula puhán és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, miközben megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát.
  • Ezt követi a Black Rice Moisture 5.5 Soft Cleansing Gel, ami tökéletes pH-szintjével tisztítja meg a bőrt, miközben megőrzi a bőr barrier egészségét és megteremti a harmóniát.
  • A harmadik lépés a Black Rice Hyaluronic Toner, egy igazi áttörés a bőrápolás terén. A fermentált rizs kivonat, a vörös ginseng kivonatok és a hialuronsav ötvözete segíti a bőrt regenerálódni és megújulni, így egy revitalizált bőrképet eredményezve.
  • A Black Rice Bakuchiol Eye Cream pedig nem csak a sötét karikák és ráncok ellen harcol, hanem a bőr hiperpigmentációját is csökkenti a Bakuchiol és a Fermentált Fekete Rizs Kivonat kombinációjának köszönhetően.
  • Az utolsó, de nem kevésbé fontos lépés a Black Rice Hyaluronic Cream Unscented. Ez a könnyű krém nem csak tartós hidratálást biztosít, de a fermentált fekete rizs és a bambusz hajtások kombinációja javítja a bőr textúráját és feszességét, miközben antioxidánsokkal táplálja meg a bőrt.

Aki kipróbálja a Haruharu WONDER szabadalmaztatott fermentált fekete rizs összetevőjének transzformáló erejét, Fekete Rizs sorozat használatával.megtapasztalhatja a mikroorganizmusok munkájának csodáját.