COSRX Advanced Snail 92 All in One krém teszt

Kipróbáltam a COSRX Advanced Snail 92 All in One krémet

Amikor először kipróbáltam a COSRX Advanced Snail 92 All in One krémet, nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fog változni a bőrápolási rutinom. Már néhány hónapja használom, és azóta sem néztem más hidratáló után, mert ez a krém tényleg fantasztikus!

Kezdjük az elején: a termék egyik legfőbb összetevője a 92%-os csiganyálka kivonat, ami elsőre talán furcsának tűnhet, de megéri esélyt adni neki.

A csiganyálka tele van olyan hatóanyagokkal, amelyek egyszerre hidratálják, nyugtatják és regenerálják a bőrt. Például a benne található peptidek segítenek a kollagéntermelés serkentésében, ami feszesebbé teszi a bőrt, míg a hialuronsav nedvességgel tölti fel, így az arcod frissebb és teltebb lesz. A krém másik nagy előnye, hogy könnyű gél állaga van, amitől azonnal beszívódik a bőrbe, anélkül hogy zsíros érzetet hagyna maga után.

A használat nagyon egyszerű: tisztítás, tonizálás és szérumok után vidd fel az arcodra és a nyakadra. Mivel rendkívül könnyű textúrájú, nem csak esti, hanem nappali használatra is tökéletes, akár smink alá is. Az én bőröm kombinált és hajlamos a zsírosodásra, így mindig keresem azokat a termékeket, amelyek jól hidratálnak anélkül, hogy túlzottan fénylővé tennék az arcomat. Nos, ez a krém pontosan ilyen!

A legjobb az egészben, hogy nem tömíti el a pórusokat, így nem kell aggódnod, hogy pattanásokat okoz. Sőt, a rendszeres használattal azt vettem észre, hogy a bőröm simább és egységesebb lett, még a régi pattanásos hegeim is halványabbak lettek. Bár más termékeket is használok mellette, úgy érzem, hogy ez a krém is sokat segít abban, hogy a bőröm egészségesebb legyen.

A szemkörnyékemen is használom, mert segít megelőzni a retinol krém által okozott irritációt. Ez különösen hasznos, mert a bőröm itt a legérzékenyebb, és eddig minden más termék irritációt okozott. Ezzel a krémmel viszont sikerült megoldani ezt a problémát.

A krém ára teljesen elfogadható a koreai bőrápolási termékek piacán. A 100 ml-es tégely 10 ezer forint alatt van, ami kifejezetten jó ár, főleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen sokáig elég egyetlen tégely. Nekem már hónapok óta megvan, és alig fogyott belőle. Ha gazdaságos megoldást keresel, akkor mindenképp érdemes a nagyobb kiszerelést választani.

Kiknek ajánlanám ezt a krémet? Nos, szinte mindenkinek! Ha érzékeny a bőröd, akkor ez a krém igazi áldás lehet, mert nyugtató és hidratáló hatása révén csökkenti az irritációt. Ha száraz a bőröd, akkor pedig kifejezetten életmentő lehet, mivel magas csiganyálka tartalmának köszönhetően hosszan tartó hidratálást biztosít. Akár pattanásos a bőröd, akár csak egy kis extra hidratálásra van szükséged, a COSRX Advanced Snail 92 All in One krém minden igényt kielégít.

Összefoglalva, ez a krém egy igazi mindenes a bőrápolási rutinban, és bárhol is élsz, bármilyen is a bőrtípusod, érdemes kipróbálni. Én biztosan nem fogom lecserélni egyhamar! Ha még nem próbáltad, itt az ideje, hogy beépítsd a bőrápolási rutinodba, és élvezd a sima, hidratált és egészséges bőr minden előnyét!