Bűnös vagyok

A krém, ami feldobja az éjszakáimat

Tényleg bűnös vagyok. Igazából a csomagolása miatt választottam a Baviphat Dollkiss AC Therapy almás éjszakai maszkot, mert csodásan illik a fürdőszobámba. Tudtam, hogy szép, és a legkirályabb helyet néztem ki neki a fürdőszoba polcon, pont szemmagasságban, a tükör előtt.

Amikor megérkezett, és kibontottam, szinte elállt a lélegzetem, olyan gyönyörű és tökéletes. Még annál is jobban mutatott, mint amire számítottam. Nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjem használni, mert majd biztosan elhasználódik, és mert olyan pazar látvány, ahogy így tele van (mert a képpel szemben részben átlátszó). Nem is értem, hogyan lehet az, hogy még senki sem írt még hozzá véleményt. Mi van, ha nem is szeretem majd? De mivel az a dolgom, hogy teszteljem, hát rászántam magam.

A fehér krém állaga tökéleles. Nagyon könnyű eloszlatni. Az illata is zöldalma, amit én személy szerint kifejezetten imádok. De a hab a tortán az, hogy milyen puha és selymes a bőröm tapintása reggel, amikor felébredek. Attól féltem, hogy majd lassan szívódik fel, vagy nehéznek érzem a bőrömön, hiszen éjszakai maszk, de a helyzet épp az ellenkezője, annyira könnyű és finom érzés a bőrömnek. Vegyes és érzékeny bőröm van, néha pattanással, és reggelente nyugodt, tiszta bőrrel ébredek. Egyszerűen imádom, és senki nem állja meg, hogy rákérdezzen, mi ez a gyönyörűség a fürdőszobámban?

Frissítés: a Baviphat Dollkiss AC Therapy almás éjszakai maszkot már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körülnézni éjszakai maszkjaink között.