Az alábecsült joker - Missha BB Boomer

Te tudtad a Missha BB Boomerről azt, hogy...

Amikor azon tanakodtam, hogy melyik termékről írjak tesztet, végül egy régi kedvencemet választottam, ami évek óta a neszesszerem része, mert hihetetlenül sokoldalú. A számtalan jó tulajdonsága mellett csak egyetlen dolgot tudok felhozni ellene, ami nagy szó, mert nagyon válogatós vagyok.

Mi is a Missha BB Boomer?

A fura név alapvetően egy nagyon univerzális terméket takar. Egy olyan krémről van szó, ami nagyon jól funkcionál önmagában vagy sminkalapként, hidratál, feszesít, ápolja a bőrt, tartósítja és szépíti a sminket, valamint ragyogást ad. A ragyogást a különleges gyöngyházfénynek köszönhetjük, amit smink alá, smink fölé is felvihetünk.

Egyedi fényt adhat nem csak az arccsontnak, de a szemhéjra vagy az ajkakra kenve is szép, finom ragyogást érhetünk el a csillámos, mesterséges hatás nélkül. És persze a fényt nem csak az arcra korlátozhatjuk, mehet bátran a kulcscsontra, a dekoltázs kiemelendő részeire és a vállakra is.

Különösen szeretem a BB Boomert BB krémekhez keverni, ha túl sűrűnek, vagy túl meleg fényűnek érzem őket. Az érettebb bőrrel pedig külön csodákat művel. Ha smink előtt viszem fel, az arcom feszesebb és hidratáltabb, így kevesebb BB krém kell, és a végeredmény még látványosabb lesz.

Ugyanez igaz arra is, ha a szemhéjra vagy az ajkakra használom sminkalapnak. Finom fényt, feszesebb alapot ad, és nem mellesleg tartósítja a végeredményt. Smink után is fel lehet tenni az arccsontra vagy ahová fényt szeretnék tenni, és ez a ragyogás építhető, azaz a több boom nagyobbat üt.
Mit nem szeretek benne?

Az illatát. Erős, édes, púderes illata van, amit biztosan sokan imádnának. Sajnos én nem tartozom közéjük. Ha nem tudnám, hogy ennyire jó, valószínűleg az illat elég lenne, hogy eltántorítson a használatától, de szerencsére kipróbáltam, és annyira el tud varázsolni a különleges fénye, hogy megbocsátom az illatát.

Kinek nem ajánlom?

Ha nagyon zsíros a bőröd, lehet, hogy ezt a fényt túl soknak érzed. (Esetleg érdemes megpróbálnod a Skinfood epres maszkját, hogy egyensúlyba hozd a bőrödet.)

De persze ne csak az én véleményemre hagyatkozzatok. Olvassátok el, hogy mások mit gondolnak, és persze osszátok meg a ti tapasztalataitokat is!

Frissítés: A Misha M BB Boomert már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körbenézni BB krémeink közt.