Aktuális változások

Aktuális hírmorzsák

A Tonymoly néhány termék csomagolását megváltoztatta, frissítette a palettáját. Már az új dizájn jegyében érkezett be pl. a TONYMOLY Latte Art Cappuccino Cream in Scrub arcradír. A csomagolás valamivel kisebb, viszont a tartalma több lett.

Sajnos ahogy korábban írtam, még mindnig nem állt helyre a Tonymoly és a Skin79 szállítási kapacitása, kisebb zökkenőkkel érkeznek a termékek.

A Baviphat egyes termékeire is hosszasan kell várni, pl. a Mango arcradírról még visszaigazolást sem kapunk, hogy mikor kerül gyártásba.

Többen is kértétek, hogy tartsunk CC krémeket is a kínálatban. A legnagyobb esélyesek a Missha CC krémek, és a BRTC Jasmin CC. Néhány Missha minta úton van, sajnos csak kisebb mennyiséget tudtunk venni, de amint megjön feltöltöm a shopba.

A Dodo púder 10-es árnyalata is elérhető mától.

A hamarosan újra érkező I bling artisztító és sminklemosó mellé érkeznek pótfejek is.

A Skin79 újabb változtatása, hogy ez év első felétől gyártott BB krémekre már nem tesznek hologramos cimkét. Sajnos az ő termékeik a hamisításban leginkább érintettek közé tartoznak, és az állandó változtatásokkal ennek próbálják elejét venni. Bár nem könnyen követhető az állandó változtatgatás, azért igyekszünk beszámolni róla.

Néhány Beauty Friends arcmaszkot nem fogunk tartani a jövőben, a többezres minimum rendelési elvárás miatt, a legnépszerűbbeket viszont továbbra is meg fogjátok találni a kínálatban.

A végére egy nagy hírt tartogattam: hamarosan ismét megújul a honlapunk, ezután minden méretű kijelzőn testreszabottan fog megjelennni az oldal. Mindegy, hogy széles képernyőt, vagy mobiltelefont használsz, megfelelően fog látszani minden.Kiváncsian várom, hogy mennyire fog tetszeni az dizájn.

Frissítés: A fenti termékeket már nem forgalmazzuk.