A tokatörő és bőrhengergető

...azaz a Sectret Key Micro 3D masszírozó készülék tesztje

Ahogy megláttam a Secret Key masszírozóját, nagyot dobbant a szívem. Mert imádom a formás, különleges kütyüket, és ezt a masszírozót aztán tényleg addig gyúrták, amíg valami olyat tudott, amit az eddig próbált masszírozók közül semmi más. És nézegettem jobbról, meg nézegettem balról, vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam, hogy én bizony ezt tesztelni akarom. Mégpedig a lehető legalaposabb módon, ami nem csoda, hiszen Koreában szinte minden nőnek van otthon masszírozó készüléke.

Miért olyan népszerűek a masszírozók Koreában?

Az ázsiai szépségápolásban a feszes kontúrokért nagyon sokat tesznek, mert a „keskeny” arc szépséget, kecsességet sugároz. Ezt az állvonal feszességének fokozásával, és az arccsont alatti bemélyedés mélységének kiemelésével igyekeznek elérni. A feszesítő krémek, állmaszkok mellett az otthoni szépségápolási rutin része a speciális masszázs. És itt még nem is állnak meg. Hetente járnak speciális állmasszázsra kozmetikushoz, ahol gyakran akár 40 percnyi erős, csipkedő masszázs gondoskodik a terület vérellátásának maximalizálásáról. Igazi kínzás, amit azért viselnek el, hogy az arc sokáig megőrizze a szépségét, a feszességét, fiatal megjelenését.

Persze ezt a masszírozót nem „csak” az arcon, hanem a testen is használhatod. Ha kellő erősséggel használod, akkor jó szolgálatot tesz a cellulitisz mérséklésében, vagy akár a zsírpárnák helyi csökkentésében. Ugyanakkor használhatod „csak” a keringés fokozására, kellemes masszázsra is.

Milyen a masszírozó kialakítása?

A különleges, 360 fokban használható kialakítás miatt nagyon jól igazodik a test íveihez, és azt is lehetővé teszi, hogy oda, olyan irányból, és annyi erővel nyomd, ahogyan azt te szeretnéd. A két gömb a nyomás függvényében masszíroz vagy megdolgoz :). Emiatt nagyon univerzális segítőtárs lehet. Ráadásul örömmel teszem ki a fürdőszoba polcomra, mert látványnak is komoly, elegáns és impozáns. Ezüstös színű, néha enyhe aranyfénnyel. A gömbök pedig platina bevonatúak, ami nem csupán látványos, de ellenálló is, báemilyen kérmmel használod is. A súlya nem túl nehéz ahhoz, hogy fárasztó legyen használni, mégis elég nyomatékot tud adni az akár hosszabb, erőt igénylő átdolgozásnak is.

Hogy teljesített a tokatörő?

A két gömb távolsága miatt pont annyira, és pont ott csippenti össze a bőrt, ahol az szükséges (ez függ a nyomástól és iránytól is.) A tokatörő nevet is pontosan ezért kapta. Nekem bőven van mit megdolgoznom az állvonalon is alatta, és ezzel a masszírozóval aztán alaposan át van dögönyözve az egész rész. Naponta pár percig használom, mégpedig erősen. Nem is igazán bírnék ebből többet rendszeresen. A hatás érezhető és látható. A látható alatt nem azt értem, hogy egyszer használom, és máris eltűnt az egész tokám, hanem hogy valóban feszesebbnek, emeltebbnek látszik a rész. Nagyon boldog vagyok, hogy látszik a javulás, mert nekem pont a tokám a gyenge pontom, ezért iszonyú fontosnak érzem, hogy jól kordában tartsam. A testemen én nem nagyon használtam, mert azt inkább masszőrre szeretem bízni, de ha a tokámmal elégedett vagyok, köhet a boka és a vádli.:)

A Sectret Key Micro 3D masszírozója annyira népszerű Ázsiában, hogy sokan hamisítják. Amivel az a gond, hogy nem ugyanazt a minőséget kapod, mint tőle, azaz pont az veszik el, ami egyben nagyon különlegessé teszi. Imádom, és szívesen ajánlom másoknak is.

Frissítés: A Sectret Key Micro 3D masszírozót már nem forgalmazzuk.