A szemránckrémek császárnője

A History of Whoo Jinyul szemránckrém tesztje

Hát persze hogy sokkal jobb lenne „az igazi, teljes” szemkrémet tesztelni, mert a History of Whoo csomagolása valódi, távolkeleti luxust idéz, és már ránézni is csodás, de egyáltalán nem lebecsülendő mintákat tesztelni, hiszen a krém ugyanaz, kivéve, hogy elérhetőbb.:)  Nézzük, milyen is volt a History of Whoo Jinyul szemránckréme, amit elsősorban 40 feletti nőknek ajánlanak.

A minták 1 milliliternyi krémet tartalmaznak, és ez meglepően nagy mennyiség. Annak, aki most felvonja a szemöldökét, azt kell mondanom, hogy 5 napig elég volt reggeli és esti használat mellett, ami nem „csak” a szemem alatti területet, de a nyakamon keresztbe futó ráncot is érinti, hiszen nagy reményekkel vágtam bele a tesztelésbe, és a History of Whoo Jinyul szemránckrémét pont a feszesítő-ránctalanító hatásért tartják olyan nagyra.

History of Whoo Jinyul szemránckrém tesztAmi miatt ennyire kiadós a minta az az, hogy egy sűrűbb, gazdagabb, táplálóbb krémről beszélünk, amit habár mindenkinek ajánlanak, mégis leginkább a szárazabb bőrűeknek ad a legtöbbet. Az én szemkörnyékem viszont nem extraszáraz, „csak” ráfér a feszesítés, világosítás és élénkítés, így lehet, hogy kevesebb krémre van szükségem. Elképzelhető, hogy ha extraszáraz a szem alatt a bőröd, akkor több krémre lesz szükséged.

A gazdag krémek általában lassabban szívódnak fel (kivéve, ha nagyon szomjas a bőrünk) így a gyors felszívódási időre kíváncsi voltam. A felszívódás idejét én inkább közepesnek mondanám.

A krém kellemesen, enyhén illatos, és az illata hamar elszáll. Könnyen siklik a bőrön, és körkörös mozdulatokkal masszíroztam be. A szemkörnyékem azonnal hidratált és feszesebb lett. A karikáim már az első használattal enyhültek. A külső szemzugom változott a legtöbbet. Feszesebbnek éreztem, a pirossága azonnal sokat halványodott. Nagyon elégedett voltam vele, és örültem, hogy jól betáraztam a mintákból. Szívesen használom, mert valóban látványos eredményt értem el vele.

40 éves leszek, és a szemem környéke nem olyan feszes, mint régen. A halvány és vékony ráncocskáimat ez a krém feltöltötte. Igaz, hogy azért a napvédőkrémnek köszönhetően a koromhoz képest viszonylag jó állapotban van a szemem körül a bőr. A Jinyul szemránckrém határozottan szebbé tette a szemem megjelenését, és magasra helyezte a lécet a többi szemránckrém számára.  És ez nem csak az én tapasztalatom. Olvasd el, mit mondanak a többiek!

Mi is az a History of Whoo?

A History of Whoo nagy tiszteletnek örvendő márka Koreában, és ezt nem „csak” a fantasztikus luxus csomagolásainak köszönheti, hanem azoknak a titkos, ritka és természetes összetevőknek, amiket a királyi család már 400 éve is használt a szépség megőrzésére. Ahogy az a tesztből is látszik, nem véletlenül.

Frissítés: A History of Whoo Jinyul szemránckrémet már nem forgalmazzuk, ITT nézhetsz körül szemránckrémeink között.