A bőröm imádja - Molang tejes krém teszt

Pihe-puha-bársonyos bőr, aranyos csomagolás, de ez az illat…

Sokáig szemeztem a Molang tejes krémmel. Végtelenül aranyosnak találtam, a hozzávalók még érdekesebbé tették, a termékvélemények pedig pláne felkeltették a kíváncsiságomat.

De az igazság az, hogy az aranyossága miatt egy kicsit komolytalannak éreztem a 39 évemhez, és nem igazán rajongok a tégelyes krémekért sem. Aztán nyáron valahogy elkapott a hangulata. A szuflés állag, a tejes alapok...

Hiszen vanília kivonat, trópusi gyümölcsök, tejes alap, avokádó olajat, hialuronsavat tartalmaz, mindezt egy hűsítő, fagylalt állagú, habos, gyorsan beszívódó krémben, amit érzékeny bőrűek is használhatnak.

Valahogy azt képzeltem, hogy olyasmi lesz, mintha valami olyan finom krémet kennék a bőrömre, amit legszívesebben megennék. Elég nagyot tévedtem.

A csomagolása fantasztikus. Az apró részletek még aranyosabbá teszik. Az állaga hívogató, de az illata messze nem vaníliás és kívánatos. Sokkal inkább gyógynövényes. Nem feltétlenül kellemetlen, de az egész élmény után az ember nem ezt várná.

A bőröm imádja. Amikor különlegesen szép akartam lenni, mindig őt kentem a karomra és a lábamra is, mert egyszerűen azonnal fantasztikus puhává tette a bőrömet (az illata meg úgyis elillant nagyon hamar). A felszívódása pedig valóban gyors. Semmi ragacsos utóérzet.

A puhaság, amit a Molang tejes krém adott sokáig elkísért. Nem csak a „krémezés utánig” lett selymes a bőröm, hanem határozottan érezhető volt a regeneráló, tápláló hatás. A bőröm javult.

Talán azért is, mert a nem csak az arcomra használtam, de sajnos viszonylag gyorsan elfogyott, és nagyon hiányzik is. Szívesen ajánlom bárkinek, mert bőrbarát; mert csodásan selymes lesz tőle a bőr; mert a hatása tartós; mert gyorsan felszívódik.

70-grammos a tégely, és ezért a Molang tejes krém a táskámban is könnyen elfér, hogy bármikor használhassam, amikor a bőröm szomjazik. Fantasztikus hidratló, ami jó, ha kéznél van.

Frissítés: A Molang tejes krémet már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körbenézni hidratálóink között.