Teszt: Benton kakaós hidratáló krém

A legalulértékeltebb Benton kozmetikum, pedig tele van élettel és hmmm nyugalommal


Kicsi és aranyos és kifinomult. Ez volt az első benyomásom, ahogy a kezembe vettem a Benton kakaós hidratóló krémet. A csomagolása kifejezetten szép, és nőies. Jó érzés a kezemben tartani. Az alapszíne rózsaszínes bézs, karamell színű levelek és kakaó szemek vannak rajta

Kinyomós változat, amit nem annyira szeretek, de még mindig sokkal jobb, mint a tégelyes krémek. A kinyomós változattal egyedül az a problémám, hogy nem tudom, mennyi van még benne. Sejtéseim vannak, de valahogy mégis mindig tudnak meglepetést okozni.

Ugyanakkor el kell ismernem, hogy jól záródik, és nagyon jól adagolható. Egészen kicsit is ki tudok nyomni belőle, pont ahogy azt szerettem volna.

A krém se nem híg, se nem túl kemény. Szépen megtartja a formáját, ahogy kinyomom, ugyanakkor extrakönnyen terül a bőrömön. Egyszerű vele minden. Szépen felteszem, eloszlatom, és gyorsan beszívódik. Pont ahogy szeretem, és pont ahogy azt általában nem kapom meg egy hidratálótól, mert a legtöbb nehezebb és lassabb, mint ahogy az az én vékony és érzékeny bőrömnek jól esik.

És ha már az érzékenységnél tartunk, a legjobban a hatásáért imádom. Ahogy beszívja a bőröm, megnyugszik. Az arcom kisimul és ugyanakkor megtelik. Egészségesnek érzem, és annak is látszik. Minden újra jó. Szeretem ezt. Igazság szerint az egész családot használom, a szérumot és a tonert is, ami még nem kapható nálunk, de nagyon beváltak így együtt. Külön is működik, mert a tesztelésnek fontos eleme, hogy kísérletezzek, és jó érzés, hogy olyan krémet használok, ami pont azt adja a bőrömnek, amire szüksége van.

Annak ellenére, hogy a legfőbb összetevője a kakaó kivonat, nincs igazából nagyon illata. Nem érzek rajta semmilyen illatot, ami nekem általában pozitívum. Most is ez a helyzet. Emellett shea vaj és hialuronsav is bőségesen van benne. Csupa olyan alapanyag, amit a bőr kiválóan tud hasznosítani.

Bármilyen bőrre szívesen ajánlom, mert biztonságos, megnyugtató, jól kezelhető, bőrt erősítő alapvető darab, ami ezzel a könnyedséggel engem nagyon megfogott. Tökéletesen működik.

Kattints ide a Benton kakaós hidratálóért!