Teszt: Royal Skin Real Iszapmaszk

Ez az iszapmaszk teljesen más, mint a többi, amivel eddig találkoztál. Nagyon meglepett. Ezek után Te fel mernéd tenni az arcodra?


Bevallom őszintén, sokáig pakolgattam ide-oda a fürdőszoba polcomon ezt a maszkot, mielőtt elhatároztam volna, hogy felteszem az arcomra. És nem volt könnyű döntés. Nincs igazából nagy bajom az iszappal. A hatását szeretem, de nem szeretem a rendetlenséget, amit hagy maga után, vagy amikor nagyon kiszárítja a bőrömet. Nem minden iszap ilyen persze. Vannak jó tapasztalataim is. A So Natural rózsaszín agyagos maszkját például imádom, de az rózsaszín, nem emlékeztet iszapra sem a színe, sem az állaga, sem az illata.

Használtam már iszapot saját magában is, és ugyan a végeredmény szuper volt, de mindent összekoszolt körülöttem, és a lemosás gyakran rémálom volt. Szóval egy kicsit aggódtam, hogy mi lesz majd ezzel a maszkkal.

Amikor kinyitottam, azt láttam, hogy nem csupa iszap a csomagolása belülről, hanem teljesen normális. Amikor kinyitottam, akkor sem folyt belőle az iszap, pedig nedves volt a maszk, de nagyon jól tapadt a fátyolmaszkhoz. Az iszapos rész nem volt sötét, hanem olyan „tiszta” hatású világosszürke. Ez mondjuk bizalomgerjesztő így. Azok után, amit arról olvastam, hogy miért más ez a iszapmaszk, igazából nem meglepő, de nekem ez akkor is új információ volt.

A maszk kinyitva elég nagy volt. Ezután azon kezdtem aggódni, hogy összeiszapozom a hajamat. Azt nagyon nem szerettem volna. Végül úgy döntöttem, mégis felteszem, és kipróbálom. Ahogy írtam, elég nagy volt, így bármekkora is az arcod (:)) Nem kell aggódnod amiatt, hogy nem lesz elég. Két helyen oldalt jobban begyűrődött. Ha egy ollóval megigazítottam volna (két bevágással) tökéletesen illeszkedett volna az arcomra, de mivel nem éreztem, hogy bármi hátrányt szenvednék amiatt, hogy a maszk nagyobb, így végül nem léptem akcióba.

A maszk meglepően kellemes volt az arcomon. Üde, friss érzést adott. Egyáltalán nem húzódott a bőröm. Nem éreztem szárító hatást sem. A hatóanyag nem folyt, szépen a helyén maradt, és a hajamat sem koszolta össze.

Körülbelül 30 percig hagytam fent az arcomon. Kíváncsian vártam, hogy mi lesz majd, amikor leveszem. Hogy szürke iszapos lesz-e az arcom, vagy mit várhatok ettől?

A legnagyobb meglepetésemre sehol semmi iszap nem volt az arcomon vagy a hajamon. A bőröm nedves volt a szérumtól, és ez a szérum áttetsző volt, nem volt szürke, nem volt ragacsos, nem csinált koszt. Bemasszíroztam az a arcomba. A bőröm megújult. Friss volt, egységes volt, feszes volt, de nem feszült és a hidratáltságával is elégedett voltam.

Szóval kifejezetten kellemes volt. Nagyon megérte kipróbálni. Személy szerint a So Natural rózsaszín agyagos maszkját jobban szeretem (mondjuk, szerintem verhetetlen is), de ha nem akarsz annyit kifizetni egy maszkért, akkor ez a maszk egy szuper helyettesítő lehet. Legközelebb nem kerülgetném hetekig, hanem használnám bármikor, amikor úgy érzem, hogy szükségem van rá, és szuperül akarok kinézni.

Frissítés: Bár a maszk forgalmazása megszűnt webáruházunkban, ajánljuk hasonló termékünket, a PURITO Bentolin Pore agyagmaszkot, vagy nézz körül a maszkok oldalán, ahol sokféle maszk közül választhatsz.?