Teszt: Chica y chico Asta-Z krém

Isten veletek hegek és foltok

Nem mondhatom, hogy első látásra beleszerettem a Chica y chico Asta-Z krém - pigmentfoltos bőrre krémbe. Pedig egyáltalán nem szerény. Leginkább profi, bőrgyógyászati krémnek látszik, és ettől könnyű megbízni benne. És miért is ne bíznánk?

Több, mint barátságos az összetevői listája, és emellett olyan koncentrált hatóanyagokban, ami előtt megemeljük a kalapunkat. A benne lévő Asataxantin antioxidáns tartalma például 100-szor erősebb, mint az E-vitaminé, és 1000-szer erősebb, mint a C-vitaminé. És ott van még a niacianamide és az urucum.

Amit pedig nem szeretnénk, ha benne lenne, az nincs is. Ez pedig különösen fontos egy olyan krémnél, ami a foltok és hegek eltüntetését ígéri, hiszen az ilyen bőr nagyon érzékeny is.

Első kézből ismerem ezt, mert az én bőröm is ilyen. Habár eredetileg a pigmentfoltok miatt választottam, mégis az nyűgözött le a legjobban, ahogy extra gyorsan tüntette el és gyógyította meg egy friss, de annál mélyebb hegemet. Az történt, hogy egyszer amikor nem figyeltem, a homlokommal pont lefejeltem a kinyitott felső szekrényajtó sarkát. Arra eszméltem, hogy folyik a vér. Hamar meg is duzzadt a terület. Gyorsan bekentem az Asta-Z krém és a Benton csiga-méh eszencia keverékével. A Benton eszenciáról már korábban is áradoztam, az én fürdőszoba polcomon alapdarab, de így az Asta-Z krémmel 3 nap alatt tűnt el teljesen a friss seb a homlokomról, amit bevallom, sajnáltam kicsit, mivel rendkívül szexinek találtam.

De mégis milyen az Asta-Z krém?

Teljesen semleges illatú és viszonylag könnyed textúrájú, már-már zselészerű, sárgás krém, ami nagyon gyorsan felszívódik. A bőr feltöltődik tőle, és kisimul. Mivel ez a könnyedség érzetre észrevétlen, az eredmény az, ami magáért beszél.

Ahogy korábban említettem, hihetetlen gyorsan gyógyította be a régi sebhelyeket. A bőrömet finomabbnak, simábbnak éreztem. Nagyon sajnáltam, amikor elfogyott. Nem én vagyok az egyetlen, akinek gyógyította és gyorsan regenerálta a bőrét. Sokan számoltak be pigmentfoltok halványodásáról, a mitesszerek vagy pattanások gyors eltűnéséről, ezért is választottam ki teszteléshez, és megerősíthetem ezt a véleményt.

Használható „általános” hidratálóként egész arcra, hiszen igazi energiabomba a bőrnek, de én spóroltam vele, és kifejezettem az érintett területeken használtam. Az extra érzékeny bőröm pedig hálás volt érte.
Te próbáltad már?

Frissítés: A Chica y chico Asta-Z krém - pigmentfoltos bőrre krémet már nem forgalmazzuk.