Teszt: A bőrfeltöltő BB krém keleti gyógynövényekkel

Azaz milyen is a Misa Cho Bo Yang BB krém

Nagyon szeretem az ázsiai BB krémeket, és a Missha különösen a kedvenceim közé tartozik a habosan krémes textúráknak, a jól eltalált tónusoknak és a minőségi összetevőknek köszönhetően, de ez „csak” a lista eleje.

Ezért is voltam olyan kíváncsi a Misa Cho Bo Yangra. Mivel 40 éves vagyok, fontos a bőrfeltöltés, feszesítés, ránctalanítás és a fényvédelem is, amit állítólag ez a BB krém nagyon jól tud. Ezt én is megerősíthetem. És a képeken is láthatjátok majd. A tág pórusaim kisebbnek tűnnek, a bőröm simábbnak, egyöntetűbbnek és mélyen hidratáltnak, éééééés teljesen természetesnek, amitől még inkább a szívem csücske.

A teszteléshez a 01-es Natural beige árnyalatot választottam. Tökéletesen illeszkedik a bőrömhöz. Enyhén lazacos tónusú, friss hatású. Az állaga a Perfect Coverre emlékeztet. Habosan krémes, amitől optimális a tapadása. Így szüksége van egy kevés eldolgozásra. Talán ezért is szeretem a legjobban a kezemmel felvinni, és ettől teljesen eggyé válik a bőrömmel.

Pont annyi fényt ad az arcomnak, amitől hidratáltnak, élettelinek, de mégsem zsírosnak tűnik. Pont így szeretem. Az illata nagyon diszkrét és friss, és az is elmúlik hamar. Légiesen könnyű viselet, és talán ezért a fedése közepes. Azaz szépen kiegyenlít, de a nagyobb bőrhibákhoz szükség van korrektorra. Korábban említettem a tapadását, és ennek köszönhetően tartós is.

A benne lévő keleti gyógynövényes hatóanyagok és a 30-as fényvédő miatt azt érzem, hogy nagylelkű vagyok a bőrömhöz. A kincs további része, hogy maga a Misa Cho Bo Yang BB krém is egy ékszer. Gyönyörű a csomagolása, ahogy azt sokan megjegyezték. Ez is egy plusz ok, ami miatt szívesen veszem kézbe, pedig nagy a verseny: rengeteg alapozóm és BB krémem van.

Szóval imádom. Ennél a sminknél is őt választottam alapnak, és a meleg, párás időben is csodásan teljesített.

Ilyen önmagában, majd púderrel és pirosítóval: