Szeretnél egy kis extra ragyogást?

Azaz hogyan adj ünnepi fényt a megjelenésedhez, akár sminkelsz, akár nem.

A különleges napokon szeretnénk még különlegesebb megjelenést, és egy kis extra fény tökéletes választás arra, hogy ragyogással ünnepelj! Akár sminkelsz, akár nem, a fény finoman öltözteti és emeli ki a legjobb adottságaidat, de mégis hogyan és mivel?

1. Tisztíts ragyogóra!

A bőröd akkor tud a legszebben ragyogni, ha tiszta. A lemosással eltávolítod az elhalt hámsejteket, a maradék sminket, és egyéb szennyeződést, azaz most már semmi sem akadályozza meg, hogy a bőröd a legjobb formáját hozza. Az ideális arctisztító feszesebbé, befogadóbbá teszi a bőröd, és közben még ápolja is. A Chica y Chico 3.0.1. arctisztító például extra gyorsan, egy lépésben távolítja el akár a vízálló sminket is (a szemfestéket is beleértve), és 10 féle bőrtápláló, nővényi olajjal ápolja, akár az érzékeny bőrt is.

2. Dolgoztasd meg a bőröd!

A szép bőrért nem csak a felszínen kell tenni. A hámlasztás vagy peeling (erről itt részletesebben is olvashatsz) már az első alkalommal is látványosan szebb, ragyogóbb, feszesebb bőrképet ad. Nem csak megelőzi a pattanások kialakulását, és segít megakadályozni, hogy a pórusaid megnagyobbodjanak, de azonnal fiatalabbnak és üdébbnek mutat, amire a legstresszesebb időben vana legnagyobb szükséged. Ha szereted a finom illatú peeling termékeket, akkor ezt a barackos peeling gélt imádni fogod.

3. Akkor add a legtöbbet, amikor a bőröd arra a legfogékonyabb!

Amikor minden akadályt elhárítottál, ami a tápanyagok felszívódását megakadályozná, akkor tudnak a szérumok és a krémek a legmélyebbre jutni. A Missha  Time Revolution The First eszenciát is ilyenkor érdemes bevetned a feszesebb kontúrokért, egyöntetűbb bőrért, ragyogó, friss megjelenésért. De bármit is választasz, most vidd fel a bőrödre, hogy a lehető legjobb táplálást kaphassa.

4. Hidratálj, hidratálj, és mondtuk már, hogy hidratálj?

A nedvesség extra fontosa bőrödnek, ezért mind belsőleg, mind külsőleg a megfelelő hidratáltság fontos. Igyál naponta legalább 2 liter vizet, fogyassz sok nyers zöldséget, és persze hidratáld a bőröd egy olyan nedvességbombával, mint amilyen a Suiskin AquaQuench Ionized Booster szuperkönnyű hidratáló.
5. Adj fényt oda, ahol ragyogni szeretnél!

A Missha M BB Boomert például akár önmagában, akár sminkkel használod azonnali gyöngyházfényű ragyogást ad a területnek, azaz nem csak egy egyszerű primerről beszélünk. Önmagában is meseszép fényt ad akár az arccsont tetejének, a szemöldök íve alatti résznek, az ajkak vonalának és közepének, a kulccsontnak, de akár a teljes szemhéjra is felviheted. Vigyázz, mert nagyon kevés kell belőle. A végeredmény pedig természetes, mégis különleges lesz.

Eddig a legtermészetesebb, sminkmentes megjelenés volt a fókusz, de azért még nincs vége, mert ha fényről van szó, nem mindekinek a kevesebb a több...

+1 Naná, hogy BB krém (vagy CC)...

 Ha olyan ragyogó BB krémet választasz, mint a BRTC Jasmine Waterful CC krém, akkor gyönyörű, puha fényt kap az egész arcod.

+1 Csillámpúder

Használhatod az arcodon is, de a vállaidat és a kulcssonotot semmiképpen se hagyd ki! Válassz olyan felsőt, ami még inkább kiemeli ezt a gyönyörű, ünnepi fényt. Korea legnépszerűbb púderéből nem véletlenül létezik csillámos verzió is.

+1 Metálfényű körmök

 Arany legyen vagy ezüst? Netalán mindkettő? A körömmatricákkal professzionális ünnepi megjelenést adhatsz a körmeidnek akár két hétre is. Arany legyen vagy ezüst? Esetleg mindkettő?

Persze miért kellene a ragyogást az ünnepekre tartogatnod? Dobd fel bármelyik napodat, és bátran használd a fény erejét, hogy szebbé tedd a napodat.