Puha, egyöntetű és feszes bőrt szeretnél kisebb pórusokkal? Itt a megoldás

Azt mindenki tudja, hogy a bőr alapos tisztítása milyen fontos, de ahhoz, hogy igazán jó karban legyen, szüksége van rendszeres edzésre is. És mivel foghatod a bőröd munkára? Peelinggel...

Azt mindenki tudja, hogy a bőr alapos tisztítása milyen fontos, de ahhoz, hogy igazán jó karban legyen, szüksége van rendszeres edzésre is. És mivel foghatod a bőröd munkára? Peelinggel...A megfelelő peeling vagy hámlasztás duplán javíthatja a bőröd állapotát. Hogyan?

Egyrészt eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, amitől az azonnal puhább tapintású és simább lesz, valamint befogadóbb a hámlasztás utáni krémek hatóanyagaira. Emellett csökkented a mitesszerek és pattanások számát.

Másrészt a peeling stimulálja a bőrtermelést, hiszen a leradírozott sejteket mihamarabb pótolni kell. Azaz a sejtek gyorsabban újulnak meg. A korral a bőr megújulás ciklusa lassabb lesz, kivéve ha rendszeresen hámlasztod. Ez az edzés, amiről korábban már szó volt, ráadásul a vérkeringést is fokozod.

Így a bőröd teltebb, simább, feszesebb lesz, a foltok halványodnak, a pórusok kisebbek lesznek, a ráncok mélysége pedig csökken. Ezért olyan népszerűek ma már a peeling termékek szerte a világon, és képezik szinte minden nő szépségápolási rutinjának a részét.

Amire érdemes odafigyelni:

:: A peeling előtt mindig alaposan, de gyengéden tisztítsd meg a bőröd! Kerüld a szappant!
::: A szem környékét és az ajkakat hagyd ki a hámlasztásból!
::: Tartsd be a peeling terméken lévő használati utasítást! Na hámlassz gyakrabban, mint ahogy azt a gyártó javasolja. Ha érzékeny a bőröd, akkor hagyj hosszabb szünetet két peeling között. Minden bőr egyedi, ezért nincs általánosan követendő szabály a gyakoriságot illetően.
::: Hagyd a terméket legalább 30 percen át hatni, majd ápold a bőrödet nyugtató, tápláló pakolással vagy krémmel!
::: A peeling után a bőröd érzékenyebb az ultraibolya sugarakra, így nappalra válassz magas faktorú napvédelemmel ellátott krémet!

Jól hangzik? Nem kell hogy csak a mi véleményünkre hagyatkozz!

Nézz körül a peeling termékeink között, és olvasd el az értékeléseket!

Érzékeny a bőröd? Imádni fogod a Baviphat All-in-one barackos peeling gélt...

„Nekem nagyon érzékeny bőröm van, a fizikai radírok szóba se jöhetnek és a legtöbb kémiai se a rengeteg méreg miatt.. no de ez..ez valami mennyei. Nem csípi a bőröm, szépen leradírozza amit le kell, és utána pihe puha bőr marad, az illata pedig mennyei.” Zsuzsa

A peeling szérum, ami segít a nyáron szerzett májfoltokon? Suiskin AHA&BHA komplex 8%-os kémiai peeling szérum

„Azért írok, mert nekem elég durva májfoltjaim voltak, ráadásul nyáron "megbolondulok" és állandóan napon és vízközelben lennék, minden napvédő nélkül délben stb... Jó barna szoktam lenni, ami nem kedvez a foltjaimnak, nyilván... Nekem ettől a terméktől múltak el, szinte teljesen. Október-novembertől használom, majdnem minden este. Arctisztítás után (amikor egyébként is kíván a bőr valami kencét) szépen beissza a bőr, kicsit még meg is paskolom, pár perc és már nyoma sincs semmi ragadósságnak. Minimum 20 perc, és jöhet a hidratálás.” Marcsi

Fakó és fáradt a bőröd? Akkor olyan vitaminbombára van szükséged, mint a Tonymoly Appletox Peeling krém

„Jó textúrájú, jó illatú krém, a leírásnak megfelelő hatással. Masszírozás közben finoman hámlaszt, tisztít, lemosás után pedig sima arcbőr az eredmény. A Tonymoly paradicsomos maszkkal kapcsolatban hosszútávon is kedvező a tapasztalatom, ebben az új termékben is bízom.„ Lilu