Neked is érzékeny a fogínyed? Esetleg vérezni is szokott? Nekem már nem.

Változtattam a fogápolási szokásaimon, és működik.

Nagyon sokáig azt hittem, hogy teljesen normális, hogy vérzik a fogínyem, hogy érzékenyek a fogaim, és eszembe sem jutott, hogy ez lehet másképp is.

Pedig a legpuhább fogkefét vettem a boltban, és azt éreztem, hogy lágyabb, de összességében nem igazán volt különbség. Az első EQ fogkefémet (a klasszikus faszenes) ajándékba kaptam egy barátnőmtől. Letettem a polcra becsomagolva, és ott figyelt egy jó darabig. Mivel nem volt ráírva, hogy lágy, nem bontottam ki egy jó darabig. Aztán egyszer, amikor leejtettem a fogkefémet, amire már lassan ráfért a csere, és pont nem volt itthon tartalék, úgy döntöttem, hogy ideje bevetni.

Bevallom, nem volt nagy égszakadás, földindulás. És nem volt igazán más érzés fogat mosni vele. De nem vérzett az ínyem, és tisztábbnak éreztem a fogaim. Működött. Jól elért mindenhová, a sörtéket puhábbnak éreztem, és kifejezetten kellemesen masszírozta a fogínyemet.

Az ínyem köszöni szépen, jól van, és erős. Kipróbáltam több EQ fogkefét is az idők folyamán. Sokáig bírják jó formában. (Ráadásul antibakteriálisak.) Szeretem a kialakítását, a többféle hosszúságú szálakat, és kipróbáltam több változatot is.

A kedvencem az EQ NAVI Super Nano ezüst fogkeféje lett, ami ráadásul szuperül is néz ki.

Neked van már kedvenced?

Frissítés: Az EQ NAVI Super Nano ezüst fogkeféjét már nem forgalmazzuk, de itt válogathatsz gyengéd fogkeféink között.