A maszkok legújabb trendjével a te bőröd is szebb lesz

Azaz hogyan add a bőrödnek a leginkább az igényeinek megfelelő ápolást, mégpedig a leghatékonyabban.


Minden bőr változik. Vannak jobb napjai, amikor valahogy jó ránézni, megérinteni, és egészségesen ragyog. Pont olyan, amilyennek szereted. És vannak rosszabb napjai, amikor fáradtnak és elnyűttnek érzed, esetleg iritált vagy lemondóan hámlik, szomjasan összehúzódik, esetleg a pórusaid tünnek magukba süppedtebbnek, vagy olyan olajos, hogy legszívesebben hozzá sem érnél.
És van, amikor mindezek a „hangulatok” egyszerre vannak ott az arcodon, a jót és a rosszat is beleértve.

Még a leggondosabb napi rutin mellett is van igénye a bőrünknek arra, hogy kiléphessen a hétköznapok mókuskerekéből, és kapjon valami mást, éppen szüksége van.

Ilyenkor a maszkok a legegyertelműbb választás. Már nyúlnál is érte, de…

Mégis melyiket válaszd most?

A mélytisztítót?
A bőrkiegyensúlyozót?
A feszesítőt?
A hidatálót?
A pórusösszehúzót?
A táplálót?
A pigment foltok ellenit?
A zsírtalanítót?
A nyugatót?

És van, amikor egyértelmű a választás, van amikor több hatást is szeretnél egyszerre, de nem egy helyen.

Mit tehetsz ilyenkor?

Vesd be az új maszk trendet, a multimaszkot, aminek a lényege, hogy a bőröd különböző területei az igényeiknek megfelelő maszkot kapják, mégpedig egyszerre.

Azaz ott, és csak ott, ahol a bőröd azt igényli, a más igényű területek más maszkot kapnak.

Például, ha a T-vonalad zsírosabb, oda jöhet például egy agyagos, a felesleges faggyút felitató maszk. De ugyanakkor az orcáidon a tágabb pórusaid zavarnak, akkor oda pórusösszehúzót viszel fel. A száraz részekre mehet egy tápláló maszk. A mélyebb barázdáknak mehetnek a feszesítő maszkok vagy a tapaszok.

Így időt spórolsz magadnak, és még maszkokat is. Első látásra úgy tűnik, hogy ez rengeteg maszk, de mennyiségre egyszerre nem több, mintha ugyanarra a területre egyetlen maszkot viszel fel. Viszont így a maszkod minden cseppje hasznosul, és pont ott, ahol arra igazán szükséged van.


Nézz körül a maszkjaink között, hogy a bőröd a legjobb ápolást kaphassa!

Kattints ide!