Mitől szépültetek a legtöbben 2015-ben?

A 9 legjobb kozmetikum 2015-ben

Minden évben izgatottan készítjük el az összesítést a kedvenceitekről, mert ugyan rengeteg véleményt és értékelést írtok (aminek egyébként nagyon örülünk, és köszönjük is :)), nem mindig ez mutatja meg, hogy mit is szerettek a legjobban.

De következzen a TOP 9-es lista!

9. Benton arclemosó hab
Nagyon sokan kezditek az arcápolási rutinotokat a Benton arclemosó habjával. A tisztító és arcápoló hatása mindenkit azonnal meggyőz. Emellett ráadásul óriási adag, miközben nagyon kevés kell belőle.

8. Benton Aloe BHA toner
Ez a kis spriccelős tonik csiganyálkával és aloe verával egyszerre hámlaszt, regenerál és előkészíti a bőrt a további krémek használatára.

7. Missha M Perfect Cover BB krém 23-as árnyalat
Amióta csak megjelent nálunk a Missha M Perfect Cover BB krém azonnal rengeteg rajongót szerzett. A tartóssága, a fedése, a bőrnyugtató hatása és a magas faktorú napvédelme mellett a bőrkiegyenlítő hatását is érdemes megemlíteni.

6. I bling szonikus elektromos arctisztító
Ugyan időközben az I blinget leváltotta a továbbfejlesztett Po Bling arctisztító, de mégis elég volt neki ez az idő ahhoz, hogy a hatodik helyre küzdje fel magát.

5. Benton csiga-méh skin toner
Nem ő az utolsó Benton termék a listán. A márkának sok rajongója van, akik a legmagasabb hatékonyságra törekszenek, és ehhez komolyan veszik a megfelelő lépések betartását. Ez a toner hidratálja és gyógyítja a bőrt, hogy az erősebb legyen.

4. Benton csiga-méh lotion
A lotion a legkönnyebb állagú krém, és az esszenciák utáni első lépés. Ilyenkor kapja a bőr a legfolyékonyabb, mégis magas koncentrációjú ápoló anyagokat. Vízmentes formulájának köszönhetően minden cseppje értékes elixír.

3. Benton csiga-méh koncentrált arckrém
A különleges gőzeljárás miatt a krém stabil és extra krémes lesz. A benne lévő tápláló hatóanyagok kombinációja pedig képes regenerálni, erősíteni, hidratálni és kiegyensúlyozni a bőrt.

2. New Noto krém
Nagyon kell tudnia egy krémnek, hogy újként a legnépszerűbbek listájának a 2. helyén landoljon. Sokan csodakrémnek tartják, hiszen a tapasztalataik szerint a hámló, pikkelyes bőrt ugyanúgy helyrehozza, mint ahogy kisimítja.

1. Benton csiga-méh esszencia
Az esszencia a bőrápolás lelke. Benne sűrűsödnek össze leginkább a hatóanyagok, hogy az arc tisztítása és tonizálása után, akkor táplálja a legkoncentráltabban a bőrt, amikor a befogadóképessége a csúcson van. Hogy ezt mennyire sikeresen végzi azt az első hely méltán tükrözi.