Miért néznek ki a koreai nők fiatalabbnak?

És mik azok a trükkök, amiktől te is fiatalabbnak tűnsz, ha szeretnél?


Amikor szépségről van szó, ízlések és vélemények találkoznak. Mégis van valami, amiben sokan megegyeznek, ez pedig az, hogy a koreai nők sokkal, de sokkal fiatalabbnak tűnnek. És egy idő után minden, amitől fiatalabbnak tűnünk, nekünk dolgozik.

De mégis mitől látszol fiatalabbnak?

1. Telt bőr

Ahogy veszít a bőröd a telítettségéből fáradtabbnak tűnik. Szerencsére feltöltheted nedvességgel, így üdébbnek, energikusabbnak tűnsz. A ráncaid és barázdáid is csökkennek. Válassz hialuronsavas esszenciákat, szérumokat, amik megkötik a nedvességet a bőrödben, és azonnal tömörebbnek tűnik a bőröd. És hogy minél tovább telt és rugalmas legyen a bőröd, ne feledkezz meg a napvédelemről!

Mit ajánlunk neked?
Benton csiga-méh esszencia

2. Ragyogás

Amikor a bőröd úgy tűnik, mintha tele lenne nedvességgel, akkor egészségesen ragyog. Ez nem a zsíros ragyogás, hanem tisztaságot sugárzó fény. Ez a ragyogás idővel elveszik a bőrből. A megfelelő bőrápolással újra elő tudod hívni.

Mi kell ehhez? Hámlassz rendszeresen, és figyelj a hidratálásra!
Mit tehetsz még? Használj ragyogást adó primert, akár a BB krémed alatt, akár fölötte!

3. Egyöntetű bőrkép

A ráncoknál is erősebben öregítik az arcodat a foltok, ezért is használnak Koreában „fehérítő” hatású kozmetikumokat nagy mennyiségben. Nem a bőrt akarják így fehéríteni, hanem a foltokat. Az egyöntetű bőrhöz pedig több lépésben vezet az út. A következetes napvédelem, a maszkok és fehérítő szérumok sokat tehetnek érted. A BB krémek pedig nem csak optikailag segítenek ebben, de gyakran találhatóak bennük olyan összetevők, mint például az adenozin.

Neked ajánljuk:
PURITO Vital 70 arckrém homoktövissel
Coxir Vita C Bright folthalványító szérum

4. Kevesebb árnyék

Amíg a nyugati szépségtrendekben az arcot árnyékolással igyekszünk dinamikusabbá és érdekesebbé tenni (ez gyakran meg is történik), de ez az árnyékolás egyben érettebbé teszi az arcot.

Az ázsiai bőrápolásban inkább a bőrt egyenletessé tevő, a fényt lágyabban visszaverő hatásokat kedvelik, így a primer, a bb krém és a púderek adják a friss, üde, fiatalos hatást.

5. Vastagabb, egyenesebb szemöldök

Amíg nyugaton a magasabb ívű szemöldök a trendi, addig Koreában a vastagabb, egyenesebb szemöldöké a terep, ami optikailag felfelé „húzza” a szemet, és lifting hatást kölcsönöz.

6. Természetesebb smink

Kevesebb sminkkel gyakran többre mész. Finomabb textúrákkal, enyhén áttetsző hatással azonnal fiatalabbnak tűnsz, mint az erősen pigmentált színekkel vagy erősen füstös hatással. Adj hozzá finom fényeket, és gyönyörű, harmonikus, nőies hatást érhetsz el.

Te is használod tudatosan ezeket a tippeket?