Megtetted már a szükséges változtatásokat, hogy télen is tökéletesen gondoskodj a bőrödről?

Közeleg a tél, mit változtass, hogy megfelelően gondoskodj a bőrödről?

Ahogy cserélődnek az évszakok, a környezetünk is változik. Mi is lecseréljük a nyári ruháinkat, hogy jobban alkalmazkodjunk a megváltozott körülményekhez. A bőrünk ugyanúgy másfajta ápolást igényel.

Mit változtass, hogy megfelelően gondoskodj a bőrödről?

Hidratáló arclemosás

Senkinek sem titok, hogy nyáron a bőrünk gyakran zsírosabb, amíg télen hajlamosabb kiszáradni. Mivel az extrémebb körülmények megviselik az arcunkat, már a lemosásnál is érdemes a hidratáló arctisztítókra szavazni. A krémes vagy akár olaj alapú lemosók ilyenkor tökéletes első lépést jelenthetnek a bőrápoláshoz.
Javasoljuk: PURITO From Green arctisztító olaj vagy a Benton arclemosó hab

Hámlasztás

A ragyogó, hidratált, befogadó bőrhöz a hámlasztás elengedhetetlen. A megvastagodott hámréteg eltávolításának köszönhetően a krémek jobban felszívódnak, a bőrkép finomodik és a májfoltok is csökkennek.
Javasoljuk: COSRX Good Morning low pH arclemosó gél

Extra táplálás

Ha a bőrödet tovább erősíted, és táplálod megelőzheted a kivörösödést és a kiszáradást, miközben a ruganyossága és az élettelisége visszatér. A maszkok, szérumok és esszenciák ilyenkor nagy szolgálatot tehetnek.
Javasoljuk: Benton csiga-méh eszencia és PURITO Dermide Cica Barrier éjszakai maszk

Gazdagabb krémek

Ilyenkor a szokásos, könnyed, nyári hidratálót ideje felcserélni egy gazdagabb, krémesebb változatra. Az érzékeny bőrre készített változatok a legjobbak, hiszen nyugtatják az időjárás viszontagságainak kitett arcbőrt.
Javasoljuk: Pyunkang Yul Calming Moisture Barrier arckrém

Maradjon a napvédő

Attól, hogy tél van, és nem süt annyira a nap, az arcot még továbbra is érik a napsugarak. A mindennapi bárápolásban a fényvédők ugyanúgy fontos szerepet játszanak, nem beszélve arról, ha esik a hó, hiszen olyankor a fehérség visszatükrözi a napfényt.
Javasoljuk: Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics fényvédő

Lefekvés előtti ajakápolás

Ha az ajkaid érzékenyek vagy szárazak, a lefekvés előtti bekenéssel tudod a leghatékonyabb táplálást adni nekik. Ilyenkor van a legtöbb ideje az ajakápolónak, hogy háborítatlanul kifejtse a hatását.
Javasoljuk: Benton Honest ajakápoló

Párologtatás

Mivel ilyenkor a levegő sokkal szárazabb, a párologtatással megakadályozod, hogy a bőrödből extra nedvesség párologjon el.
Te átálltál már a téli ajakápolásra?