Csodás fénye van, és olyan selymes…

Secret Key kókuszos ajakbalzsam, az ajakápoló, amit a nem ajakápolós is imád

Nem vagyok az a típus, aki gyakran használ ajakápolót. Sminkelés előtt szoktam felvinni, hogy a rúzsozásig megteljenek az ajkaim. Mégis, amikor megláttam ezt a fotót a Secret Key kókuszos ajakbalzsamjáról, azonnal megjött hozzá a kedvem.

Secret key kókuszos ajakbalzsam teszt

 

Kivéve, hogy kókuszos. Azt hittem, hogy a kókuszos jelző arra utal, hogy kókusz ízű. Ne értsetek félre, szeretem a kókuszt. A kókuszolajat pláne. De azt a szuperédes kókusz aromát viszont nagyon nem szeretem, amit gyakran tesznek a kókuszos kozmetikumokba. Főleg a samponokba.

Szóval egy kis ideig tanakodtam, aztán arra jutottam, hogy egy életem, egy halálom, én ezt az ajakápolót kipróbálom.

Gondolom, kíváncsi vagy rá, hogy kókusz ízű-e. Nem kókusz ízű. Gyógynövényes íze van. Nem kellemtelen, nem is kellemes. Teljesen semleges. Egyébként többek közt kakaóvajat, laurinsavat, makadámia mag olajat tartalmaz, mindenféle káros anyagtól mentesen.

A szokásos tubusméret. A szokásos kinyomó. A megjelenése nem kiemelkedő. A tartalma annál inkább. :) Közepesen sűrű. Pont ideális ahhoz, hogy vékonyan lehessen felvinni, de mindenhová jusson belőle. Érzem, hogy ott van, de nem nehéz az ajkaknak. Kellemesen siklik. A fénye és állaga mesés. Az apró barázdákat pillanatok alatt feltölti. Az érzés kellemes, és jó darabig megmarad.

Amikor rúzsozok, van, hogy nem törlöm le az ajkaimról a felesleget, hanem erre a puha, selymes alapra finoman és vékonyan egy kis színt ütögetek. Így lesz belőle színezett ajakápoló. Ha komolyabb rúzsozást tervezek, akkor viszont áttörlöm egy kendővel, utána ajakkontúr ceruza következik, majd a rúzs.

Hogy meg tudjam mutatni, milyen önmagában, lefotóztam az ajkaimat előtte és utána:

Secret key kókuszos ajakbalzsam teszt

Secret key kókuszos ajakbalzsam teszt

Azóta általában magammal viszem, bár továbbra sem lettem napi ajakápoló felhasználó, mégis bekerült a kedvenceim közé.

Frissítés: A Secret Key kókuszos ajakbalzsamot már nem forgalmazzuk, de ha extrán akarod ápolni az ajkaidat, akkor a BHA mellé próbáld ki a Skinfood Avokádós ajakradírt.