Azta! A legfurább szépségápolási eszközök!

Rengeteget megteszünk a szépségünkért, és keressük a legtutibb cuccokat mindehhez. Összegyűjtöttük neked a legmeghökkentőbb eszközöket.


A szépségért tényleg meg kell szenvedni? Vagy ezt csak mi gondoljuk? Sokan dolgoznak azon, hogy a lehető legszebbek legyünk. Erre pedig furábbnál furább eszközök születnek.
Nézd meg a legfurább szépségápolási eszközöket!

1. Az ajakdúsító arckarcsúsító

Ez a fura, pink száj alapvetően arra való, hogy a megfelelő izmokat megmozgatva az arc karcsó és feszes legyen. Mellesleg kicsit az ajkakat is felturbózza (ideiglenesen).

arckarcsúsító

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

2. Arckarcsúsító izé… nem is tudjuk, minek hívjuk

Ez a fura, botszerű eszköz szintén az arc megfelelő izomzatának megmozgatására szolgál. Sokat kell vele gyakorolni, és kicsit furán működik, de sokan esküsznek a jótékony hatására.

3. Arcvasaló

Ha van hajvasaló, akkor miért ne lehetne arcvasaló? Persze egyáltalán nem ugyanolyan forró.

arcvasaló

4. Mágnesmaszk

Ez a maszk úgy működik, mint valami varázslat. És egy mágnessel nyomtalanul eltűnik az arcról. Kivéve persze a hatását, ami feszesebb, simább bőr.

5. Arcporszívó, a mitesszerek réme

Ahol vasaló van, elő szokott fordulni a porszívó is. Az arcporszívó ugyan nem a port szedi össze, hanem a mitesszereket gyűjti össze. Legalábbis elvileg.

6. Szőrtelenítő gép fonalas epiláláshoz

A fonalas epilálás egyre népszerűbb. Csakhogy általában mások csinálják. Vajon ha ez a gép veszi át a feladatot, akkor az hogyan működik?

7. Vibráló szemtapasz

Egyre több a vibráló eszköz a szépségápolásban, a hullám elérte a szemtapaszokat is. Hoppá!

 vibráló szemtapaszt

Valamelyik felkeltette az érdeklődésedet? Esetleg ismersz fura szépségápolási eszközöket? Oszdd meg velünk!