Amire még nem használtad a Benton csiga-méh esszenciádat, pedig érdemes

Ez a kis csoda még annál is többet tud, mint amit eddig gondoltál

A Bentonnál nem igazán remekelnek, ha designról van szó. Azt az erőfeszítést inkább a kutatásba és a fejlesztésbe fektetik. Úgy tűnik, hogy nagyon jól teszik, mert a Benton csiga-méh termékek világszerte elismertek és népszerűek.

Először a kis mintát kértem el tesztre, és eléggé bajban voltam vele, mert a kis „üvegcséből” nem volt olyan könnyű kibányászni a zselét, aztán rájöttem, hogy egy fültisztító pálcika megoldást jelent erre is. Annyira megszerettem, hogy aztán beszereztem belőle egy egész üveggel. És ha elfogy, jöhet az újabb, mert annyira sokoldalú ez az áttetsző zselé, hogy kell, hogy jó ha mindig van belőle otthon.

Amikor felkenem, könnyű, gyorsan bedolgozható. Jól hidratál, de ebben azért vannak nála jobbak, viszont ez a nedvesség, a nyugtató és regeneráló, kiegyenlítő hatással vegyítve fantasztikus hatással volt a bőrömre. Az általában lassan gyógyuló sebeim gyorsabban jöttek rendbe, és a pirosságra hajlamos bőröm megnyugodott és megerősödött.

Ugyanakkor kár lenne „csak” az arcra használni ennek az esszenciának a hatását, ha egyszer kéznél van.

A Benton csiga-méh eszenciát bátran használhatod még:

A könnyező, kiszáradt szemkörnyékre

Akár a szél, akár a száraz levegő, akár a hormonok okozzák is, hogy könnyezik, könnyen kiszárad és ég a szemed környéke, a törölgetés még nehezebbé teszi, hogy a terület megnyugodjon. Egy kevés csiga-méh esszencia azonnal megkönnyebülést hoz, és gyorsabban regenerálódik is a terület.

A feltört lábra

Amikor nyáron feltörte a szandál a lábam, akkor szembesültem először azzal, hogy mennyire nyugtató ez a zselé. Messze jobban teljesített, mint az aloe verás társa. Azonnal hűtötte a lábam, amiért nagyon, nagyon hálás voltam neki. Végre egy időre elfeledkezhettem az égő érzésről, és aztán úja, meg újra krémeztem, amikor szükségét éreztem. A lábam nem mellesleg gyorsabban is gyógyult.

Kidörzsölődésekre

Amikor a melltartó merevítője bevág vagy az összedörzsölődő combjaim okoznak kellemetlenséget, akkor is a Benton csiga-még esszenciámért nyúlok, mert tudom, hogy azonnal számíthatok rá.

Szeretem tudni, hogy maximálisan kihasznál a kincseimet. :)