A primer, amitől a melegben is tartós és porcelán simaságú lesz a bőröd

Teszt a Baviphat Goodbye Sebum Primerről

Úristen! Még egy plusz lépés a sminkelésnél? Ezt szokták tágra nyílt szemekkel mondani a sminkoktatásaimon azok, akik még nem használtak primert. Egészen addig, amíg ki nem próbálják.

Mert a primer az a kis (tényleg kicsi, mert ezzel a varászlattal csínján érdemes bánni) plusz, ami óriási különbséget jelent.

Mit is kaphatsz egy belevaló primertől?

- Porcelánsima bőrt, beleértve a pórusokat, az apró ráncokat és hegeket.
- Jobb tapadás. Mivel a bőröd a primernek köszönhetően simább, és ideális a tapadása, sokkal kevesebb alapozóra vagy BB krémre van szükséged.

- Természetesen hibátlan megjelenés (az előzőekből fakad).

- Olajkontroll, hogy csak ott és csak annyira ragyogjon a bőröd, amennyire te szeretnéd.

- Tartós alap. A jó primertől méltán várhatod, hogy a sminked sokáig szép maradjon.

 

 Ezért van az, hogy egy egészen kevéske réteg ennyire sokat jelent a bőrödnek. A primerrel „csak” az a dolgod, hogy a bőrápolás után, a sminkelés első lépéseként, vékony rétegben felvidd az arcodra.

A Baviphat Goodbye Sebum Primer pont ez a primer. Tökéletesen végzi a feladatát.

 

Enyhén fehéres színű, a zselénél sűrűbb, de hőre nagyon jól reagáló, könnyen eloszlatható primer, ami önmagában, BB krém vagy alapozó nélkül is selymesebb, simább és egyenletesebb bőrréteget ad, ami ráadásul tapintásra is isteni.

Nagyon kevés kell belőle, és az olyan részeken is megmarad az alapozóm vagy BB krémem, ami amúgy gyorsan ledobja magáról a sminket (mint például az orrom).

Légiesen könnyű, nem lesz nehéz a bőrömön. Csak a hatását veszem észre, és nem őt, ezt pedig imádom benne. Az illata is minimális, csak a tesztnél vettem észre, amikor jól megszaglásztam, mert szerettem volna a lehető legrészletesebben írni arról, hogy milyen érzés is lehet ez a primer a bőrödön.

Olyan kevés kell belőle, hogy több hónap után még mindig rengeteg van benne, pedig szívesen és gyakran használom. Azért mostanra időzítettem a tesztet, mert egyre melegebb az idő, és pontosan tudom, hogy egy zseniális primer mennyit tehet ilyenkor a maradandóan gyönyörű sminkért. És a Baviphat Goodbye Sebum pontosan ilyen primer.

Átlátszó, letisztult üvegben van. A pumpás kivitel jól kezelhető, és rajtad múlik, hogy mennyit nyomsz ki belőle. A kupakja nem csupán jól illeszkedik, de azt is megakadályozza, hogy véletlenül nyomd le vagy balesetet okozva kifolyna a sminkes táskádban.

Nem én vagyok az egyetlen, aki imádja. Tele van pozitív visszajelzésekkel.

Frissítés. A Baviphat Goodbye Sebum Primert már nem forgalmazzuk, ITT tudsz körbenézni BB krémeink közt.