A fogkrém, amit soha ne adj egy farkasembernek!

Vigyázat! Farkasembereknek nem ajánlott, de amúgy nincs több megromlott kapcsolat, és még a fogaidnak is jót tesz. Mi ebben a fogkrémben annyira különleges?

Már jó ideje használom a „fogápolási részleg” termékeit. Elfogyasztottam :) több Dujul fogkrémet is, és az EQ fogkeféknek is nagy rajongója lettem. Végül arra jutottam, ideje, hogy teszteljem az EQ Maxon natural silver fogkrémet is. Különösen a természetes ezüst tartalma volt az, ami a legjobban vonzott. És jó lett volna egy olyan fogkrém, amit könnyebben szállíthatok.

Mielőtt rátérnék a tapasztalataimra, hadd mondjam el, hogy ez a fogkrém megelőz minden vitát arról, hogy mit is tegyünk a fogkrém kupakjával. Mert nem csavaros, hanem pattintós. Egy pillanat levenni, és egy másik visszanyomni, és máris van egy nett, szuperjó fogkrémünk.

Onnan tudom, hogy szuperjó, hogy teszteltem. Márpedig amikor én tesztelek valamit, akkor nagyon, de nagyon alapos vagyok. De az én tapasztalataim előtt álljon itt inkább, hogy mit is érdemes tudni az EQ Maxon natural silver fogkrémről!

Van benne sok, sok, sok ezüst (Ezért farkasembereknek nem annyira ajánljuk. Szerencsére nekik ott a Dujul.). Az ezüstnek köszönhetően pedig gátolja a rossz leheletet okozó baktériumok szaporodását a szádban. De az ezüsttel önmagában azért nem annyira lehet fogat mosni, és emiatt aztán jó adag szuper hatóanyag van benne: ilyen a propoliszkivonat, amiről pontosan tudjuk, hogy rengeteg a jó tulajdonsága, a menta és az édeskömény. Nincs szükség mindig agresszív összetevőkre ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. Ez a kombináció pedig flottul működik. Nem csak nekem, hanem a visszajelzéseket íróknak is. (Ezúton is köszönjük, hogy megosztjátok a tapasztalataitokat velünk.)

„Hazai kínálatban még nem találkoztam olyan fogkrémmel, ami hasonló hatást biztosított volna, mint ez a fogkrém. Nagyon jól tisztít és amióta ezt használom megszűnt a fogínyvérzés.” - Juli

„Azon kevés termékek egyike, ami pontosan azt nyújtja, amit ígér. A nano ezüst fogkefével használom. Nem tudom, hogy ez, mennyit nyom a latba, de sokkal jobban tisztít, mint más fogkrémek és úgy vettem észre, hogy a száj-komfort is tovább tart. A termék nagyon kiadós, így az ár-érték aránya sem rossz.” - Réka

A tubusa nagy, 150 gramm, és szinte áttetsző zselészerű fogkrémet tartalmaz. Az íze édeskés, friss. Kifejezetten kellemes. A habzása ideális. Jó érzés vele fogat mosni. Semmi ínyvérzés vagy afta. A kellemes, friss érzés sokáig megmarad. Nagyon komfortos érzés használni. Az ezüstben bízom, ahogy a propoliszban is, és az eredmény ezt megerősíti.

És akkor a dilemma… Dujul vagy Maxon? Tapasztalataim szerint a Dujul fehérítő hatása látványosabb. Ez mindenképp mellette szól. A többi hatásban nem vettem észre igazán különbséget. A Maxon mellett szól számomra a könnyű kezelhetőség. Nem könnyű a helyzet. Persze, ha farkasember lennék, tudom, melyiket válasszam.

Frissítés: EQ Maxon natural silver fogkrémet már nem forgalmazzuk.