3 szépségápolási termék, ami a te táskádból sem hiányozhat

Kis helyen is elférnek, mégis egy seregnyi problémával elbírnak

Voltál már úgy, hogy habár egy csomó minden volt nálad, mégis pont az hiányzott, amire éppen a legnagyobb szükséged lett volna? Persze nem készülhetünk fel bármilyen helyzetre, de van, amire igen. Ez a három különleges termék nem foglal sok helyet a táskádban, de nagyon is jól jöhetnek...

1. Ha húzódik a bőröd, viszket, extra hidratálásra van szükséged, ha felfrissülésre vágysz...

Ez a kis mini aloe verás - propoliszos zselé gyorsan megnyugtatja, frissíti és hidratálja a bőrt. Akár túl sokat voltál a napon vagy a légkondi szárította ki a bőröd, ez a hűsítő nedvességbomba azonnali segítség lehet. Csillapítja a viszketést, regenerál, ugyanakkor baktérium és vírusölő hatása is van. Aknés, ekcémás bőrön is bátran használhatod. Igazi kis joker a táskádban.

2. Sebekre, és erőteljes regenerálásra

Emlékszem, amikor egyszer sebesre törte a cipő a lábam. Az égő érzés csak nem akart alábbhagyni. Alig vártam, hogy hazaérjek, és azon gondolkodtam, mit is csináljak majd vele. Ahogy pakolásztam a krémek között, a kezembe akadt a Benton csiga-méh eszencia kis üvegcséje, amit addig is nagyon szerettem. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom, hátha segít. Nem számítottam rá, hogy azonnal ilyen mértékben hűsíteni fogja a forróságot. A sebem is gyorsabban gyógyult, mint szokott.

Jó, ha nálad van, mert akár azonnali segítségre van szükséged, akár folyamatosan tenni szeretnél azért, hogy a bőröd gyorsabban regenerálódjon, jó ha nálad van a megoldás.

3. Azonnali ragyogás, napvédelem és egységes bőrtónus

Az UV: SPF50+ / PA+++ védelem önmagában is elég érv lehet arra, miért legyen a táskádban a Missha M Magic Cushion. Ez a kis kompakt alapozó ráadásul olyan szép, mint egy ékszerdoboz. Bátran előveheted bárhol, ha korrigálni szeretnél a sminkeden, ha egységesebb bőrtónusra vágysz, ha ragyogást szeretnél varázsolni az arcodra. Nem mellesleg hidratál, és hűsít is.

Ahogy korában is mondtuk, nem lehet felkészülni mindenre, de ha ha ez a 3 termék nálad van, egy sor akadályt könnyebben veszel...