3+1 legújabb szupertrend a szépségápolásban

Világszinten nézünk körbe a szupertrendek között, és meglepődünk újra, meg újra, meg újra. Te is meg fogsz lepődni. :)

Sokat szoktunk a koreai szépségápolásról és trendekről írni, hogy mindig képben legyél, ha a legjobb megoldásokról van szó. Most viszont világszinten nézünk körbe a szupertrendek között, és meglepődünk újra, meg újra, meg újra. Te is meg fogsz lepődni.
Készen állsz?

1. A levegő, de most egy kicsit másképp

Erre most megint egy olyan irányzattal jövünk, ami régóta hódít Koreában. Az országban, ahol az arc tisztítását olyan komolyan veszik, hogy kétszer, két különböző termékkel mosnak arcot, a gőz hatását is nagyon komolyan veszik. A legújabb szupertrend különböző gyógynövényeket, vitaminokat ad a vízhez, amik a gőzölés által segítenek méregteleníteni és ellátni a bőrt a legjobb tápanyagokkal. Nem mellesleg a többi kozmetikum befogadására is jótékony hatással van.

2. A sejtjeid meg fognak lepődni

A tudomány folyton próbál a szépség szolgálatába állni, és amikor ezt sejt szinten teszi, nem csupán azonnali tuningra, hanem hosszú távú, regeneráló, megújító hatással számolhatunk. Az új irányzat igyekszik DNS szinten javítani a bőr szerkezetét. Eredetileg a bőrrák kutatásából származik ez az irányzat, és nagyon szurkolunk neki.

3. Amiről sosem gondoltad, hogy újra divatba jön

Lehet találgatni erősen... Kinek van meg a 90-es évek, meg talán a 2000-es évek eleje? Tovább szűkítjük: gondolj a szájra! … Igen a kontúrceruza az. Persze most is gyakran használunk szájkontúr ceruzát, de nem úgy, ahogy az akkor népszerű volt. Akkoriban a vonal egy sötétebb volt a rúzs színénél. Most azért ezt egy kicsit kifinomultabban csináljuk, és persze a rúzsok térhódításának köszönhetően sokkal több árnyalatból választhatunk.

+1. Ami a lelkedet is csiklandozza

Te ezt a trendet már ezer éve tudod, és csinálod, a világ meg még csak most kezd ébredezni. A cuki design, a játékosság végre hódit, és honnan is indul? Hát Koreából. : ) (Csak becsempésztük megint. :) Ha a legmenőbb magazinok szépségszakértőinek íróasztalán körülnézel, tuti, hogy találsz legalább egy gyümölcsös tégelyes kézkrémet...