Milyen is az igazán jó kabuki ecset?

Ha még nem volt kabuki ecseted, most megérted, mit hagytál ki...

Kezdjük azzal, hogy olyan isteni puha, hogy már az is önmagában élmény, hogy a bőrödhöz ér. Igazi kényeztetés. Persze ritkán tartunk egy ecsetet csak erre a célra, szóval ráfoghatod, hogy nem ezért figyel ott a polcodon.

Mi az a 3 dolog, ami a kabuki ecsetet olyan szuperré teszi?

Gömbölyded forma

Amikor sminkecsetekről van szó, akkor semmi sincs véletlenül. A kerekded kialakítás nem csupán masszírozza az arcod, ahogy végiggördítjük rajta, de a különböző hosszúságú ecsetszálak alaposan beledolgozzák az alapozót vagy a púdert a bőrbe, hiszen remekül követik a formáidat.

Tömöttség

Az alapozó- vagy púderecseteknél a tömöttség meghatározza, hogy mennyire finom lesz a felvitel. A tömöttebb ecseten jobban eloszlanak a festék szemcséi vagy cseppecskéi, és ugyanannyi alapozót nagyobb területen, de vékonyabban és egyenletesebben tudsz eloszlatni. Ennek köszönhetően az alapozás visszafogott, természetes, ugyanakkor jól építhető marad, ezt pedig nagyon is szeretjük.

Optimális puhaság

miért is jó a kabuki ecsetNaná, hogy nagyon fontos, hogy egy alapozóecset puha legyen, de nem mindegy, hogy mennyire. Ha túl puha, akkor nem dolgozza bele az alapozót a bőrbe, csak leteszi egy helyre, és kész. Ha túl kemény, akkor nem csupán kellemetlen érzés az érzékeny bőrnek, de nem tudsz vele finom, egyenletes munkát végezni. A tökéletes eredményhez optimális puhaság szükséges. Pont annyi erő, hogy bele tudd masszírozni az alapozót vagy a púdert a bőrbe, és pont annyi puhaság, hogy az alapozás egyenletesen, finoman terüljön el. És máris kész a tökéletes végeredmény.

A kabuki ecsetet leginkább por állagú termékekhez tudod használni, mint a púder és az ásványi alapozók, de folyékony alapozót és BB krémet is tökéletesen felvihetsz vele. Használhatod arcra, de tökéletes arra is, hogy selyemfényt oszlass el a válladon vagy karodon, különleges ragyogást adva ezzel a bőrödnek.

Zsófi véleménye:
"Szeretem! Korábban már szemeztem vele, de mivel több mindent szoktam rendelni egyszerre és mindent mégsem lehet felvásárolni, így mindig lemondtam róla, de szerencsére nemrég ajándékként megkaptam. A Dodo púdert viszem fel vele, nekem így egyszerűbb, mint a benne lévő puffinnal. Remekül működik, így kipróbálva sajnálnám, ha lemaradtam volna róla!!!! Rendkívül tömött és puha keféről van szó, öröm vele dolgozni. A fogás is rendkívül kényelmes. Aki gondolkodik rajta, hogy megvegye e, annak bátran merem ajánlani!"