Járj egy lépéssel mások előtt, azaz így rúzsozz most tavasszal!

5 tavaszi rúzstrend, amivel mostantól gyakran találkozol

Az élénk vörös, a natúr és a rózsaszín rúzsok minden évben újra és újra megjelennek a kifutókon, de a hozzájuk párosított stílus vagy textúra gyakran megújul. Most mégis a többi trendet helyezzük előtérbe, hogy egy lépéssel a többiek előtt járva Te lehess a legtrendibb!

Fukszia

Az élénk pink rúzsok helyett most inkább a fuksziás, azaz lilás tónusú rúzsok kerülnek most előtérbe. Viszonylag egyszerű sminkkel érdemes párosítani, hadd kerüljenek az élénk, trendi és vagány ajkaid a középpontba.

Sötét tónusok

A sötét, bogyós árnyalatok nem csak télen, de tavasszal és nyáron is népszerűek. A vöröses, a lilás és bordós tónusok nem csupán rúzsban, de szájfényben is szupermenők.

Lila

Az élénk vagy az ütősebb lila rúzsok viselése bátorságot igényel, pláne hogy kifejezetten a matt változatok kerültek a kifutókra. Cserébe viszont, ha bevállalod, kitűnsz mindenhonnan, mégpedig a legmagabiztosabb értelemben.

Pasztell

A pasztell rúzsokat most egy kicsit újraértelmezzük. Nem a kislányosan lágy változatok, hanem a felejthetetlen párosítások idejét éljük. Óriási szempillák, neon ruhák, tupírozott haj… És az egész világ a te kifutód lesz.

Gesztenye

A natúr rúzs most sötétebb és melegebb tónusú. Hódít a gesztenye, mégpedig akár szuperfényes változatban.