Bálba mész, vagy egy fontos alkalomra sminkelsz? Mutatunk pár ütős, mégis könnyű tippet a szemfestéshez!

Nem kell, hogy az alkalmi sminked elkészítése nehéz legyen. Íme, hogyan tudsz pár változtatással máris különleges sminket varázsolni magadnak.


Nem kell, hogy az alkalmi sminked elkészítése nehéz legyen. Íme, hogyan tudsz pár változtatással máris különleges sminket varázsolni magadnak:

1. Dobd fel csillámmal!

A csillám az egyik leglátványosabb része a sminkes ládikádnak, ráadásul most szupertrendi is. Használd! Lehet egészen apró szemű mikrocsillám, vagy nagyobb, de hogy álomszép fénye lesz, és egyedi hangulata, az biztos.

2. És ha csak a szemed egy részét hangsúlyozod?

Amikor nem a szokásos körbekontúrozott partisminket választod, akkor garantáltan kitűnsz a tömegből. A belső szemzug kiemelése egy meglepő színnel, azonnal kreatívnak és merésznek mutat. Ha közepre helyezed a hangsúlyt fent és lent is, az kerekebbnek mutatja a szemed, és egyedi bájt kölcsönöz az arcodnak.

3. Hűvös és meleg együtt

A szokatlan párosítások lehetek elegánsak vagy merészek. Kifejezetten elegáns például, ha a rózsaszín, metálfényű szemhéjpúdert arannyal kevered. A lila narancssal pedig csupa energia.

 4. Oh, azok a csodás textúrák

A sminkben annyi mindennel játszhatsz. Próbáltad már a szokásos, fényes szemhéjpúderedet most nedves ecsettel felvinni? Csodálatosan ragyog majd. És a színtelen szájfényt használtad már a szemeden? Itt az ideje…

Ugye, hogy nem feltétlenül kell valami teljesen más ahhoz, hogy teljesen más oldaladat mutathasd meg? :)