5 szuper, nyári sminktipp a lázadó szépségnek, aki nem akar belesimulni a tömegbe!

Élvezd a szabadságot, és mutasd meg azt a szépséget és erőt, ami mindig is benned rejlett.


A szépség sokkal gazdagabb, színesebb, bátrabb, eredetibb, amikor hagyod megnyilvánulni, amikor nem kötik gúzsba a szabályok vagy az aggódás. Íme az inspiráció, hogy ragyogj, hogy élvezd az életed, és a kirobbanó szépséged.

1. Szakíts a bronzosító szabályaival

A bronzosítót általában arra használják, hogy az arcbőr barnaságát kihangsúlyozzák. De téged ez miért tartana vissza attól, hogy mást mutass meg magadból? Használd a szemhéjadon, az ajkaidon vagy az alsó pillák alatt.

2. Használd az ajakbalzsamodat most másra (is)!

Hidratál, fényt ad, kiemel. Ha a szemhéjadra viszed fel akár önmagában, csodaszép fényt ad a tekintetednek. Az arccsontodra természetes ragyogást varázsol. Teheted bárhová, amit amúgy fénnyel emelnél ki. A textúrája miatt puhább fényt ad, mint a por alapú változatok. Persze azért bánj nagyon finoman vele!
A szempilláid hangsúlyozására is használhatod. Ilyenkor ne spirálozz, csak hagyd, hogy a fénye különleges ragyogást adjon a tekintetednek!

3. Barátkozz a kékkel!

A kék színnek nagyon rossz a híre. Ideje ezen változtatni. Az azúr, a királykék, a tengerkék, a türkiz,  a kobaltkék gyönyörűen mutatnak szemceruzaként. Válassz csillámos változatot, és emeld ki vele a vízvonaladat vagy rajzolj ívet vele a szemhéjadon, és te leszel a középpontban, anélkül hogy aggódnod kellene azon, jól választottál-e?

4. Az élénk rúzs a könnyed, de sikkes nyári smink középpontja

Szívesen használnál pinket, magentát, lilát, vöröset vagy fuksziát, de aggódsz azon, hogy az ajkaidon nem lesz tartós és szép a szín? Ütögess egy leheletnyi primert az ajkaidra mielőtt felvinnéd a rúzst vagy a szájfényt! Így a nyál nem tudja úgy feloldani a rúzsodat, az eredmény pedig szép, mágnesesen vonzó szín. Elég egy kis napvédő, és a még magabiztosabbnak látszol, mint teljes sminkben.

5. Rúzs az a sokoldalú

A rúzs a nő titkos fegyvere. A csábítás alapja. És ezért kár csak egyféleképpen használni, azaz vastagon az ajkakra kenve. Válassz egy élénk színt és az ujjbegyeiddel finoman ütögesd az ajkaidba, hogy a színűk feltűnő legyen, de a hatás természetes. Mehet egy kevés belőle az arccsontodra és a szemráncod fölé is. A szemed gyönyörűen ragyog majd, és senki sem érti majd, mitől vagy ilyen gyönyörű smink nélkül is.

Ne hagyd, hogy a szabályok parancsoljanak neked. Légy bátor, és élvezd a szépséged új oldalait!