2475

A'pieu Fusidium Trouble Calming Toner

A problémás bőr kezelése a jó alapokkal kezdődik. Ez a toner az érzékeny, pattanásokra hajlamos bőr komplex kezelésére szolgál. 2% Fusidium gomba szűrletet tartalmaz a potens gyulladáscsökkentő hatásért, valamit 1 % panthenolt a bőr védelméért és a hidratáció fokozásáért. Gyengéd PHA hámlaszó összetevője pedig a problémák okát az elhalt hámsejteket távolítja el.

11 500 Ft
11500
Egységár: 55 Ft/ml
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Nyugtasd és tisztítsd meg a problémás bőrt az A'pieu Fusidium Trouble Calming Toner kíméletes bőrnyugató-hámlasztó formulájával!

A pattanásokra hajlamos, problémás bőr kezelését három lépésben közelíti meg ez a bőrnyugtató toner:

  • Irritáció és bőrérzékenység: a Fusidium komplex gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatással kezeli a bőrt. (Fusidium fermentált szűrlet 2%, 1% panthenol)
  • Meggyengült bőr: bőrnyugtató hatás, panthenollal és Centella Asiatica kivonattal erősíti a bőrbarriert
  • Elhalt hámsejtek: gyengéd, PHA típusú hámlasztó összetevője, a laktobionikus sav által az érzékeny bőr számára is kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket a bőrről, amelyek a pórusok eltölődéséhez vezethetnek.

Miért válassz PHA típusú hámlasztót:

Ha a bőröd érzékeny más kémiai hámlasztókra, így pl. az AHA vagy BHA típusú savakra a PHA lesz számodra az ideális választás. Vízben oldódik, gyengéden hámlaszt és hidratál, nagy részecskékből áll és lassan szívódik fel a bőrbe, és nem okoz fényérzékenységet sem.

Mindemellett a formula olyan bőrnyugtató növényi kivonatokat tartalmaz, amelyek több szempontból támogatják a problémás bőr egyensúlyát: Ectoin összetevője kiváló bőrvédő, növeli a hidratációt, a bajkáli csucsóka gyökere a faggyútermelés szabályozásában segít. Centella Asiatica és kövér porcsin segíti elő a bőrnyugtató és bőrerősítő hatást, míg az édesgyökér kivonata a kiegyensúlyozott faggyútermelést támogatja.

Vizes textúrája kellemes a bőrön, PHA-val simítja a bőrfelszínt, fusidium fermentátummal csökkenti a gyulladást és más növényi kivonatokkal támogatja a bőr optimális működésének helyreállítását.

Használata: Vidd fel egyenletesen a megfelelő mennyiséget a megtisztított arcbőrre egy vattakorong vagy a kezed segítségével és finoman ürögesd a bőrbe.

Kiszerelés: 210ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés