2479

A’pieu Madecassoside Cream 2X

Az A’pieu első madecassoside tartalmú arckréméhez képest kétszeres hatóanyag tartalommal (Madecassoside 0,2%) és 50% Centella Asiatica levélvízzel dúsított arckrém, kettős védőrétegbe vonja a bőrt: erőteljesen hidratálja és nyugtatja azt. Könnyen beszívódik, nem nehezíti el a bőrt mégis hatékonyan táplál. dússá és rugalmassá teszi a környezeti ártalmak miatt szárazzá és érzékennyé vált bőrt.

Beszerzés alatt

Válaszd a kétszeres hidratálást és bőrnyugtatást a A’pieu Madecassoside Cream 2X centellás krémmel!

Az A’pieu első generációs Madecassoside krémjéhez képest kétszer annyi hatóanyagot tartalmaz (Madecassoside 0,2%), továbbá 40% helyett 50% Centella Asiatica levélvizet. Kétfunkciós kozmetikum folthalványító és bőrfeszesítő hatással. Ez a krém Centella és egyik hatóanyaga, a Madecassoside segítségével gyengéden nyugtatja a környezeti ártalmak által meggyengült bőrt.

Kinek ajánlott?

  • Környezeti ártalmak miatt irritálttá vált bőrre.
  • Akiknek könnyű de tápláló krémre van szükségük.
  • A környezeti hatások miatt szárazzá vált bőrre.

A korábbi változathoz képest 25%-kal jobban hidratál. 5 hatóanyagból álló Centella komplexet tartalmaz, hogy még intenzívebb bőrnyugtató hatást nyújtson. A CICA komplex erőteljesen hidratálja, nyugtatja és rugalmasabbá teszi a bőrt.

Kétrétegű védelemben részesíti a bőrt: a Madecassoside és centella levélvíz összeteők mélyen megnyugtatják a bőrt és hidratáló védőréteget képeznek. Enyhén savas kémhatása védi a bőr természetes savköpenyét. A könnyű krémes textúra dús érzetű, rugalmas bőrt varázsol, anélkül hogy túl nehéznek vagy ragacsosnak érződne.

Használata: Tisztítás és tonizálás után óvatosan vidd fel a terméket a bőrre, amíg teljesen fel nem szívódik.

Kiszerelés: 50ml és 120ml kiszerelésben is elérhető

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés