2481

A’pieu Madecassoside Ampoule 2x

Károsodott és érzékeny a bőröd? Állítsd helyre a meggyengült bőr egyensúlyát ezzel a Centellás ampullával. Minimális mennyiségű összetevővel maximális eredményt ér el. Fő összetevője a Centella Asiatica kivonat és a madecassoside, amelyek intenzív bőrnyugtató és hidratáló hatásukkal élénkebbé, tömörebbé és egészségesebb megjelenésűvé teszik a bőrt.

Beszerzés alatt

Válaszd az intenzív, hatékony erősítést a bőrödnek az A’pieu Madecassoside Ampoule 2x második generációs formulájával!

Intenzív bőrnyugtató hatású ampulla, amely Centella Asiatica összetevőkkel nyugtatja a meggyengült bőrt. A második generációs Madecassoside ampulla a korábbi változathoz képest tízszer hatékonyabb, mind a hidratálás, mind pedig a bőrnyugtatás terén. Minimálisra csökkentették az összetevők számát, hogy maximalizálják a hatékonyságot és a természetes összetevők arányát.

Az ampulla fő összetevője a Centella Asiatica kivonat és annak egyik izolált hatóanyaga, a Madecassoside, amely utóbbi 1000ppm mennyiségben található meg az ampullában. A Madecassoside a Centella Asiatica, más néven ázsiai gázló vagy tigrisfű egyik komponense, amely erős bőrnyugtató és bőrregeneráló hatásáról ismert. Számos előnye van: elősegíti a bőrregenerációs folyamtokat, csökkenti a bőrirritációt, megerősíti a bőrbarriert, ragyogóvá teszi a bőrt, hatással van a kollagéntermelésre így segíti a ráncok csökkentését.

Az ampulla vizes állagú, gazdagon hidratálja a bőrt, amíg úgy oszlik el rajta akár a kristálytiszta víz.

Használata: Az arcápolás szérum/ ampulla szakaszában vidd fel a megtisztított, tonerrel előkészített bőrre a megfelelő mennyiségű terméket, majd finoman ütögesd a bőrbe,segítve a felszívódást.

Kiszerelés: 30ml és 50ml kiszerelésben

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés