254

Sminkecset készlet 9 részes

9 db-os ecsetkészlet természetes és szintetikus szőrből.
A teljes sminkedet el tudod vele készíteni, megkönnyíti a termékek pontos és szép felvitelét a tökéletes végeredményért.
Professzionális minőségű ecsetfejek, alumínium és műanyag kombinációjú nyél, praktikus gyöngyvászon tok.

Coscoi Cosmetics Set

5 990 Ft
5990
Raktáron

A smink ecset készlet elemei:

Arcra való ecsetek
- Púderecset: 3,5 cm átmérőjű fej, természetes szőrből, por állagú termékekhez (por-, vagy kompakt púder, bronzosító, stb.)
- Kontúr vagy pirosító ecset: 2,9 cm széles, 2,5 cm vastag fej, természetes szőrből, por állagú termékekhez (pirosító, bronzosító, kontúrozó, stb.)
- Lapos alapozóecset: 2 cm széles, 0,6 cm vastag fej, szintetikus szőrből, folyékony, vagy krémes termékekhez (BB krém, alapozó, korrektor, stb.) (BB krém esetében csak a második réteghez, kisebb igazításokhoz használj ecsetet, az első vékony réteget kézzel ajánljuk beledolgozni a bőrbe!)

Szemre való ecsetek:
- Nagy lapos ecset: 1,1 cm széles, 0,35 cm vastag fej, természetes szőrből, por állagú vagy krémes szemfesték felvitelére nagyobb területre.
- Kerek, lapos tetejű ferdeecset: 0,9 cm átmérőjű fej, természetes szőr, flat-top kialakítás. Por, vagy krémes állagú termékek satírozásához, korrektor eldolgozásához, stb.
- Kerek kis satírozó ecset: 0,7 cm átmérőjű fej, természetes szőrből, kisebb területeken, mélyítővonalban satírozáshoz, eldolgozáshoz.
- Széles, lapos tusecset: 0,8 cm széles, 0,2 cm vastag fej, szintetikus szőr, krémes tushoz vagy szemfestékhez precíz vonal kialakítására.
- Kis lapos ecset: 0,7 cm széles, 0,35 cm vastag fej, természetes szőr, por állagú vagy krémes szemfesték felvitelére kisebb területre.

Szájra való ecset:
- Összecsukható rúzsecset: 0,4 cm széles, 0,3 cm vastag fej, természetes szőr, rúzs, vagy korrektor felviteléhez.

Használat, ápolás:  Az első használat előtt samponos langyos vízzel, mosd meg az ecsetek szőrét ügyelve arra, hogy a nyélbe ne folyjon be a víz, és fektetve szárítsd meg őket. A hosszú élettartam és a higiénia miatt rendszeresen tisztísd meg az ecseteidet. A kezdeti szőrhullás természetes, az első pár használat és mosás után ez megszűnik.

Termék eredeti neve: Coscoi Cosmetics Set

4
2 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
Sminkecset készlet 9 részes | Kor: 25-34

összeségében nem rossz

sajnos én is azt tapasztaltam, hogy eléggé hullik, remélem ez elmúlik lassan. Puhábbra számítottam, de a legtöbb jól használható

Sminkecset készlet 9 részes

Megéri!

Sokat gondolkodtam a rendelésén de nem bántam meg,hogy végül megrendeltem.Nagyon puha és az ára is kedvező. Viszont az elején szinte mindegyik eléggé hullott.Mostanra már csak ritkán 1-1 szállal találkozom.