1947

PURITO All Care Recovery Cica tapasz pattanásokra

Ez egy multifunkciós hidrokolloid tapasz, amely diszkrét fedést, védelmet biztosít, gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt a kezdődő pattanások esetén, segít a fehér komedókban felgyűlt faggyú felszívódásában, valamint felnyílt pattanások esetén a sebkezelésben, hegmentes bőrregenerációban is.

3 640 Ft
3640
Raktáron

Láthatatlan fedés a pattanások helyi kezelésére és a hegmentes bőrregenerációért.

Gyulladásgátló hatásával megnyugtatja a bőrt, elősegíti a bőr regenerálódását és védi a környezeti hatásoktól.

A magas minőségű hidrokolloid tapasz magába szívja a sebváladékot és nedves környezetet tart fenn, hogy a bőr minél hamarabb regenerálódni tudjon.
Kezdődő pattanások esetén alkalmazva segít csökkenteni a bőr gyulladásos állapotát, az ázsiai gázlóból kivont Asiaticoside, Madecassic sav és Asiatic sav összetevők antioxidáns, gyulladáscsökkentő és kollagéntermelést serkentő tulajdonságai révén. Védi a már előrehaladott stádiumban lévő pattanásokat a felnyílástól, és a felülfertőződéstől, így lehetővé teszi a pattanásokban és komedókban felgyülemlett folyadék és faggyú higiénikus kivonását.

Mi a hidrokolloid? 
Természetes hidrofil gél és szintetikus hidrofób gumi elegye, melyet sebkezeléseknél használnak, megvédi a sebet a külső szennyeződésektől és újrafertőződéstől. Felszívja a sebváladékot és baktériumokat, valamint a sebgyógyuláshoz ideális nedves környezetet tart fenn, elősegítve annak gyors lefolyását és megelőzve a hegesedést. 

Mikor használjam a Cica Aid-et?
Használd védőtapaszként miután megtörtént a baj, és kinyomtál egy pattanást. Megnyugtatja a bőrt és megelőzheted általa az utánfertőzést valamint a hegesedést. Használd olyan pattanáson, ami már megnyílt, vagy már teljesen érett, és fehér a közepe, itt a pattanásban lévő váladék kinyerésében, felszívásában segít. Használd védőrétegként, nem csak megakadályozza, hogy kinyomd a pattanást, de segíti is, hogy mihamarabb megszűnjön a bőr gyulladásos állapota. Használhatod enyhe akné esetén helyi kezelésként, centella tartalma segíti a bőr mielőbbi regenerációját.

Mennyi ideig hagyjam magamon a Cica-aid-et? 
Akár éjszaka, akár nappal használod, a legjobb eredmény érdekében 8 órán át használd, de maximum 12 órán át legyen rajtad 1 tapasz. Csökkenti a bőr regenerálódásához szükséges időt és a hegesedés esélyét. 

Mit csinálok rosszul, ha nem használ a tapasz?
Használat előtt a bőrt alaposan meg kell tisztítani, ha ez elmarad, úgy a megfelelő eredmény is. Másik lehetőség, hogy 3 óránál kevesebb ideig hagytad hatni a tapaszt. Esetleg mitteszereken vagy gombás eredetű aknén használtad a tapaszt.

A tapasz szélei vékonyabbak mint a közepén így még biztosabb tapadást tesz lehetővé, a félig átlátszó tapaszok természetes fedést biztosítanak. A tapaszon lévő kis bevágás segítségével könnyen eltávolítható, és a felhelyezése is teljesen higiénikus, nem kell aggódnod az esetleges tovább fertőzéstől. A vízállóság elsődleges egy ilyen tapasz esetében, így a Purito pattanás elsősegély tapaszát úgy alkották meg, hogy vízzel való érintkezés vagy sportolás közben se váljon le a bőrről. Szellőzik, mégis eléggé nedvesen tartja a tapasz alatti felületet, hogy támogassa a bőrregenerációs folyamatokat.

Használata:

  • Hogy kissé megnyisd a pórusokat mosd meg az arcod langyos vízzel.
  • Ezután finoman szárítsd meg az arcod. Bizonyosodj meg róla, hogy az érintett bőrfelület teljesen száraz, máskülönben a tapasz nem ragad megfelelően.
  • Ne használj más akne-kezelő terméket a tapasz felhelyezése előtt!
  • Nyomd meg a bevágást a a védőfólián és igyekezz úgy levenni a tapaszt, hogy középen ne érj hozzá.
  • Tedd a tapaszt a pattanásra és finoman nyomd rá 5 másodpercig. Várj 5-8 órát amíg az átlátszó tapasz középen halvány fehér színűvé válik, ebből tudni fogod, hogy elvégezte a feladatát.
  • Távolítsd el a tapaszt, tisztítsd meg és hidratáld a bőrterületet, ha szükséges helyezz fel újabb tapaszt, ha a pattanás még mindig kezelésre szorul.

Kiszerelés: 51db [36db (10mm) + 15db (12mm)]

PURITO-All-Care-Recovery-Cica-tapasz-pattanasokra-aid

Hydrocolloid, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid

3
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
PURITO All Care Recovery Cica tapasz pattanásokra | Kor: 19-24 | Bőrtípus: zsíros

Kinyomott pattanások hegesédésének megelőzésére tökéletes

Kozmetikusi kezelés után, a gyulladtabb pattanások hegeire, illetve mikor érzem, hogy a felszín alatt már motoszkál egy pattanás, de még nem lehet kinyomni, az irritáltság és a hegesedés elkerülése érdekében szoktam felragasztani, és valóban, mióta használom, kevésbé hegesedik az arcom, mindenképpen újravevős.