2139

PAXMOLY kávés arcmaszk

Szeretnél tenni a korai bőröregedés ellen? Ez a kávéval dúsított maszk, antioxidánsokkal védi a bőrt, és segíti a sejtek energiamegtartását. Táplálja, hidratálja, puhábbá teszi a bőrt. Niacinamidot és adenozint tartalmaz, hogy a bőr feszes, ragyogó és életteli is legyen.

PAXMOLY Real Coffee Mask Pack

430 Ft
430
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Kávés ápolás a feszes és energiával teli arcbőrért!

A PAXMOLY kávés arcmaszkja antioxidánsokkal küzd a külső stresszorok okozta bőröregedés jelei ellen. Gazdagon táplálja és hidratálja a bőrt, így az ragyogó és feszes lesz.

A kiemelt tisztaságú eszencia gyengéd összetevőkkel készül és mélyen behatol a bőrbe.A selymes textúrájú cellulóz anyagú maszk magasfokú vízmegtartó erővel bír, könnyen rásimul és jól tapad a bőrhöz, így maximalizálva a hatóanyagoknak és a nedvesség felszívódását.

Mentes 13 vitatott összetevőtől!

Bőrtónus kiegyenlítő, olaj-víz egyensúlyt támogató niacinamidot és kollagéntermelést serkentő adenozint is tartalmaz.

Kávébab: többféle antioxidánst tartalmaz nagy mennyiségben, így védi a bőrt a szabadgyököktől és a bőrt terhelő oxidációs stressztől. Segíti a sejtek energiaszintjének megtartását, serkenti a kollagéntermelést és sejtregenerációt.

Használata: Arctisztítást követően készítsd elő a bőrt tonerrel. Felbontás előtt rázd meg a tasakot, hogy az eszencia egyenletesen terüljön el a maszk anyagán. Bontsd ki a tasakot, hajtogasd szét és simítsd az arcodra a maszkot. Hagyd hatni 10-20 percig, majd távolítsd el. A bőrön maradt eszenciát finoman ütögesd a bőrbe.

Termék eredeti neve: PAXMOLY Real Coffee Mask Pack

Kiszerelés: 1 db arcmaszk (25ml)

PAXMOLY-Real-Coffee-kaves-arcmaszk

5
1 vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés
PAXMOLY kávés arcmaszk | Kor: 35-54 | Bőrtípus: zsíros

Nagyon jó.

Számomra eddig ismeretlen márka. Drogériás áron elérhető jó minőségű maszk. Ajánlom.