2492

Missha Bee Pollen Renew Ampouler

Száraz, megereszkedett és érzékeny bőr a bőröd? Add vissza élettel teli megjelenését a virágpor erejével! Ez a méhek által gyűjtött és átdolgozott virágpor-granulátum tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag anyag, antioxidáns védelemmel erősíti a bőrt, és energiával tölti fel. Tápanyagdús, selymes formulája ragacsos érzet nélkül szívódik a bőrbe, hogy visszaadja élettel teli ragyogását.

Missha Bee Pollen Renew Ampouler

14 000 Ft
14000
Egységár: 350 Ft/ml
Raktáron

Állítsd helyre a károsodott, kimerült bőrt természetes tápanyagokkal!

Ez a szérum a száraz, fakó és kimerült bőr feltöltését és egyensúlyának helyreállítását célozza meg.

Magas arányban tartalmaz virágpor-kivonatot: A virágpor antioxidáns ereje javítja a fáradt, fakó bőr állapotát és egészségesebbé teszi.

A formula az érzékeny bőr számára is biztonságos**, hidratálja és ápolja a környezeti hatásoktól károsult bőrt.

A virágpor, nem egyszerűen a virágok által termelt pollen, hanem - csakúgy mint a méz- a méhek értékes, tápanyagdús készítménye. Virágról-virágra szállva összegyűjtik a virágport, átdolgozzák, így egy proteinben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag granulátum keletkezik. Ahhoz hogy egy méh 1 kg-nyi virágpor-granulátumot készítsen, akkora távolságot tesz meg, mintha egyszer körberepülné a Földet. A Missha termékekbe kerülő virágpor-granulátum, a napsütötte dél-Spanyolország május végén nyíló virágainak és az ott szorgoskodó méhek munkájának gyümölcse. Ajánlott száraz, megereszkedett és érzékeny bőrre.

Használata: A megtisztított, tonerrel előkészített bőrön oszlass el pár cseppet az ampullából (a kezedbe vagy közvetlenül az arcra cseppentve is felviheted). Finom paskoló mozdulatokkal segítheted a felszívódást. Évszaktól függően több rétegben is alkalmazhatod.

** Figyelem! A méhcsípésre érzékeny embereknél túlérzékenységi reakciót válthat ki!

Kiszerelés: 40ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés