2049

Jejuon Citrusméz és Zöld mandarin arckrém minta

Tedd próbára és érezni fogod a különbséget! A koreai Jeju-sziget vulkanikus talajában termesztett organikus zöld mandarin kivonat és bőrnyugtató citrusméz táplálja, nyugtatja, és életre kelti a fakó, fáradt bőrt. Enyhén savas, avokádó olajjal dúsított formulája hosszan tartó hidratálást nyújt.

140 Ft
140
Beszerzés alatt
Jelentkezés a termék elérhetőségének értesítésre, ha ismét készleten van

Az organikus,  jejui zöld mandarin és a tápláló citrusvirág-méz találkozása csodás megoldás a stressz nyomaitól fakó és vitalitását vesztett bőrre!

A zöld mandarinos arckrém ragyogóan táplálja, hosszan hidratálja és antioxidánsokkal védi a bőröd!

Könnyedén, mégis egyedülálló módon ápolja a mindennapi stressztől terhelt, fáradt bőrt. Az arckrém enyhén savas kémhatású, (pH 5.0 és 5.6 között) amely a bőrnek a legtermészetesebb,  és amit az egyensúlyi állapotából kimozdított bőr leginkább igényel.

Egyszerre szab gátat a túlzott faggyútermelésnek és szünteti meg a száraz, hámló bőr problémáját, azáltal, hogy segít helyreállítani a bőr hidrolipid egyensúlyát.

Az organikus zöld mandarin kivonata, környezetbarát módon kerül kinyerésre, megőrizve a benne rejlő vitaminok és tápanyagok eredeti tulajdonságait. Az arckrém lágy, természetes illóolajok adta citrusos illata ezt a vitalitástól kicsattanó, organikus minőséget jelképezi.

Használata: Egyenletesen oszlass el megfelelő mennyiségű arckrémet a megtisztított, tonerrel előkészített arcbőrön, majd az ujjvégekkel finoman ütögesd a bőrbe megkönnyítve a beszívódást. 

Kiszerelés: 1ml

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés