2257

It's Skin POWER 10 Formula YE Effector Dullness Corrector szérum

Nehezen sminkelsz az egyenetlen bőrfelszíned miatt? Ez a szérum segít kijavítani a hibákat! Kiemelt arányban tartalmaz tejsavbaktérium-fermentátumot, amely egyenletesebbé, puhává és bársonyossá teszi a bőrt. Kiválóan felszívódik, a fakó bőr visszanyeri ragyogását és textúrája is egyenletesebb lesz.

It'S Skin Power 10 Formula Ye Effector Dullness Corrector

5 990 Ft
5990
Raktáron

Bársonyosan puha bőr az érdes, egyenetlen bőrfelszín helyett!

Ha a fakó és egyenetlen bőrfelszín korrigálásra szorul, fordulj a szakértőhöz! Speciális formulája egyenletesebbé teszi a bőr textúráját és visszaadja a bőr életteliségét. Több mint 90% tejsavbaktérium-fermentátumot tartalmaz, amely mélyen a bőrbe szívódva segít puhává és egyenletesebbé tenni a bőrt. Az arcbőr ragyogóbbá válik és a ráncok állapota is javul.

A bőr állapota és így problémái is pillanatról pillanatra változhatnak. A megújult Power 10 Effector szérumok gyors és specializált segítséget nyújtanak, legyen szükség akár bőrfeszesítésre, bőrtáplálásra, hidratálásra, póruskezelésre vagy a bőrtextúra javítására. Hipoallergén, gyengéd formula, a korábbi változathoz képest magasabb aktív hatóanyag tartalommal. A természetes összetevőket hosszú, 100 órás folyamat által vonják ki az alapanyagokból, hogy minimalizálják a hatóanyagokat érő károsodást. Mentes 20 vitatott összetevőtől.

Használata: Arctisztítás után cseppents 2-3 cseppet a bőrödre, elkerülve a szem környékét és gyengéden ütögesd a bőrbe a teljes felszívódásig.

Termék eredeti neve: It's Skin Power 10 Formula Ye Effector Dullness Corrector

Kiszerelés: 30ml

its-skin-power-10-formula-YE-effector-dullness-corrector-szerum

koreai-kozmetikum-alkalmazasi-sorrend

vélemény

Írj véleményt

Vélemény íráshoz kérjük jelentkezz be!

Bejelentkezés