752

Innisfree Jeju Volcanic pórustisztító hab

Pórustisztító arclemosó hab, mely a Jeju vulkánból származó bőrbarát ásványi anyagok segítségével hatékonyan és kíméletesen távolítja a pórusokban rekedt faggyút és szennyeződéseket.
A Jeju vulkáni anyag enyhén lúgos, ami az emberi szervezet számára jótékony tisztító hatással bír.


Egységár: 20 Ft/ml
2990 2 990 Ft

Elérhetőség: Raktáron

A Jeju (Csedzsu) szigetről:
Csedzsu-szigetét a biológiai sokféleség jellemzi. A félsziget a szubtrópusi égövbe tartozik, és kifejezetten csapadékos vidék. A szubtrópusi növényfajok sokasága mellett a sziget magas csúcsa otthont ad megannyi alpesi növényfajnak is. Az alacsonyabb magasságokban a számos őshonos és veszélyeztetett növény- és állatfaj a jellemző. Kétségtelen, a Halla-hegy egy ökológiai kincs, mintegy 1.800 növény-, 1.200 állat- és 3.300 rovarfajjal mely méltán büszkén emelkedik ki a sziget középső részén. A Halla-hegy Kórea legmagasabb hegye. Ez egy kialudt tűzhányó, mely 1.950 méter magas. Egy kráter ül a hegy tetején melyben egy tó (a Baeknok tó) foglal helyet. Megannyi lankás található körülötte, melyek vulkanikus tevékenység következtében alakultak ki. Sok vízesés és különböző sziklaalakzatok is találhatóak itt. A hegyet körülvevő mintegy 360 úgynevezett parazitavulkán (illetve csúcs) alkotta táj 1970 óta védett terület és egyben értékes kutatási hely is. több jól járható ösvény és túra útvonal teszi bejárhatóvá a területet. (Wikipedia)


A megszilárdult láva csodálatos, adalékanyag-mentes hidratáló a bőr számára.

A vulkáni agyagnak erősebb a nedvszívó képessége, mint a vörös agyagnak, így hatékonyabban távolítja el a felesleges és problémát okozó faggyút, valamint a bőrre került egyéb szennyező anyagokat.

 

 

Normál, száraz, zsíros és tág pórusú bőrre egyaránt ajánlott

Használat:
Nedves kézzel vidd fel az arcodra, majd gyengéden masszírozd át vele a bőrödet, különös tekintettel a problémás területekre. Végül alaposan öblítsd le a habot az arcodról langyos vízzel.

Napi használat mellett segít, hogy a bőr tisztább és egészségesebb legyen.

Kiszerelés: 150 ml

Összetevők:Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, PEG-32, Potassium Hydroxide, Luric Acid, Hydrated silica, Lauryl glucoside, Camellia Sinensis Leaf Water, Citrus Unshiu Peel Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Orchid, Camellia Japonica Leaf Extract, Glyceryl Stearate, Disodium EDTA, Lauramide DEA, Microcrystalline Cellulose, Mannitol,Silica, Zea mays starch, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-7, PEG-100 Stearate, Sodium Benzoate, Fragrance.
 • Innisfree Jeju Volcanic pórustisztító hab | Kor: 25-34 | Bőrtípus: vegyes

  nem rossz

  jól tisztít és nagyon sokáig elég, úgyhogy abszolút megéri az árát. nekem a többi hozzászólástól eltérően szárította a bőröm, ki kellett tapasztalnom, hogy milyen gyakran használhatom. de összességében tetszik:)

 • Innisfree Jeju Volcanic pórustisztító hab | Kor: 25-34 | Bőrtípus: zsíros

  Nem rossz

  Nem rossz termék, de nekem túl erős, parfümös az illata, ezért nem hiszem, hogy újra fogom venni. Egyébként jól tisztított és a bőrömet sem szárította.

 • Innisfree Jeju Volcanic pórustisztító hab | Kor: 19-24 | Bőrtípus: vegyes

  szuper

  Szépen tisztít, nem szárítja a bőröm, nagyon kevés is elég belőle, szóval biztos, hogy jó darabig elég lesz.

 • Innisfree Jeju Volcanic pórustisztító hab | Kor: 25-34 | Bőrtípus: vegyes

  Remek

  Bőrömet egyáltalán nem szárította. Jól tisztít, bár a szempilla spirált nem annyira hozza le mint ahogy én azt vártam. Krémes állagú. Nagyon megéri az árát, sokáig elég.


Írj véleményt


Hasonló termékek